P38 nejdou vypnout stirače
P38 nejdou vypnout stirače
nesetkaly jste se nikdo na P38 ze závadou když zapnu stirače nejdou vypnout až po vypnuti motoru se vypnou
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
Re: P38 nejdou vypnout stirače
Predpokladam ze mas ptoblem v rele.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
V tom samotnem motorku je podle mne dobehovy vypinač a jestli se uvolnil, tak prostě jenom motorek běží dokud nebudou stěrače dole (prostě si to nevšimne, že to dosáhlo spodní polohy). taková hypotéza...
Hanys_a_Kaca píše:V tom samotnem motorku je podle mne dobehovy vypinač a jestli se uvolnil, tak prostě jenom motorek běží dokud nebudou stěrače dole (prostě si to nevšimne, že to dosáhlo spodní polohy). taková hypotéza...
motor jsem měl venku rozebranej a nic nenašel když mam studenej motor tak makaj normal
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Vetsinou se pri nalivani nemrzky do expanzky zalije taky pojistkova skrinka v mot. prostoru. Zkratuje ti minus o rele steracu a to je porad zaple.....to je cely problem
Kokesek píše:Vetsinou se pri nalivani nemrzky do expanzky zalije taky pojistkova skrinka v mot. prostoru. Zkratuje ti minus o rele steracu a to je porad zaple.....to je cely problem
Mnel jsemto u elektrikare a daval dohromady pojistkovku a nic .Nema ten motor steraču nakej dobjeh kterej to nevypne pak jedine to rele
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas vypnuty klicek je to v pojistkovce. Nebo muze byt vadna becm ale to dela jen zadni sterac. Predni jsou v pojistkovce
Kokesek píše:Pokud mas vypnuty klicek je to v pojistkovce. Nebo muze byt vadna becm ale to dela jen zadni sterac. Predni jsou v pojistkovce
zadni jde normal jen predni blbnou pojistkovku řikal že přeletoval nešly ventylatory ty jdou a sterače pořad nic jdou nežse zahřeje motor potom jdou pořad