discovery 4 hse bluetooth
Moderátor: Miky_CZ
discovery 4 hse bluetooth
Zdravím páni, som tu nový a potreboval by som poradiť, nedávno mi pristálo v garáži Disco 4 HSE r.v. 2010 kupoval som ho s tým, že je v "plnke" aj DE predajca tvrdil, že má bluetooth tak som to na mieste neriešil. Ale žiadny mobil mi ho nevie vyhľadať. Píše len "Phone not fitted" je možné, že by HSE verzia nemala bluetooth? - mám aj tlačidlá na volante aj hlasové ovládanie autá funguje. Dík za radu.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: discovery 4 hse bluetooth
No nevím jak je to přesně u Disco 4 , ale co jsem se setkal já tak je nutné ten BT i v autě zapnout (zviditelnit) a to funguje cca 120 sec pak je nutné to opakovat.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
no u LR by to malo ist furt iba treba po vyhladaní dať kod 2121 ale mne ho ani nenajde. Asi sa dnes pozriem, či je tam BT modul fyzicky.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Na mé D4 je BT viditelný pořád. A správně, kód 2121 sedí. Zkus zkontrolovat všechny pojistky. Kde všude jsou, najdeš v návodu. Začal bych těmi pod přihrádkou spolujezdce. Pokud máš ve své blízkosti LR servis, skoč tam. Při napíchnutí za pár euro ušetříš spoustu času marným hledáním závady. Třeba tam BT nemáš, o čemž pochybuji, když máš ovladače telefonu na volantu. Samozřejmě vycházím z toho, že jsi auto koupil u důvěryhodného prodejce a nemáš nějakou skládačku.Tak držím palce a jsem zvědav, jak to dopadne. Nezapomeň sem dát potom info.
Cyril.
Cyril.
kupil som od predajcu LR v nemecku - u nás v Prešove žiaľ autorizovaný predajca vznikol v januári 2013 a pobehujú mu tam mechanici v pežoťáckych bundách - tak asi tak - bol som u nich na diagnostiku - vedeli akurát tak nastaviť denné svietenie inak - prd a vyzeralo to ako by sa s diagnostikou ešte len učili robiť. Tvrdil mi, že to auto bolo vyrobené bez BT, čo sa mi moc pri verzii HSE nezdá keď to už má aj tú kravinku ako je hlasové ovládanie.
Cyril - pozerám, že máš v popise cyril moto - jazdíš a opravuješ BMW MOTO? Ja mám doma 1150gs - srdcovka čo dostáva riadne do tela
Cyril - pozerám, že máš v popise cyril moto - jazdíš a opravuješ BMW MOTO? Ja mám doma 1150gs - srdcovka čo dostáva riadne do tela

- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Zavolej na jakékoliv LR zastoupení třeba LR Matějka do Olomouce +420 585416166 ať ti dle VIN zjistí, jestli to auto šlo z výroby s BT.Shuksank2 píše:kupil som od predajcu LR v nemecku - u nás v Prešove žiaľ autorizovaný predajca vznikol v januári 2013 a pobehujú mu tam mechanici v pežoťáckych bundách - tak asi tak - bol som u nich na diagnostiku - vedeli akurát tak nastaviť denné svietenie inak - prd a vyzeralo to ako by sa s diagnostikou ešte len učili robiť. Tvrdil mi, že to auto bolo vyrobené bez BT, čo sa mi moc pri verzii HSE nezdá keď to už má aj tú kravinku ako je hlasové ovládanie.
P.S. Cyrilmoto je servis na mašiny BMW. Jezdím taky R1150GSA. Mrkni na stránky. Si tady udělám trochu reklamu. Sorry.