Tuhle zprávu jsem dal i do Discoveráckého vlákna, protože se v mém případě týká Discovery 4 SDV6 3,0 l (silnější varianta, rok 2011, tedy před faceliftem v roce 2012, 244k / 180kW), ale tenhle motor se montoval i do předchozího RRC a teď i do nových RR a RRC, byť v trochu jiné výkonové specifikaci.
Při zajíždění do garáže jsem asi před třemi týdny zaslechl podivný pravidelný zvuk z motoru, jakoby tikání asi tak každou 1,5 s. Říkal jsem si, že se možná uvolnila nějaká stahovačka a škrtá o řemen, co pohání motorové příslušenství (vodní pumpu atd.). Nic jsem tam ale nenašel a nechal jsem to být. V pondělí jsem jel kolem British Motors, vzpomněl jsem si na to a tak jsem je tam přepadl. Potvrdili, že zvenku to není, takže sundali kryt vrtule a celou řemenici, aby zjistili, že ten zvuk jde zevnitř zpoza víka rozvodů. Tak to otevřeli a zjistili, že napínací kladka má v háji ložisko, rozvodový řemen občas tedy navede křivě a ten už měl lehce natržený kraj - asi 1,5mm široký a cca 4cm dlouhý, který tam plandal. Auto má najeto 105 tis. km a možná by to ten řemen až do předepsané výměny vydržel, ale dost možná by se mohl také za chvíli přetrhnout, což by znamenalo potkání ventilů s vačkami. Takže jsem rozvody vyměnil a měl jsem kliku, že si podezřelých zvuků všímám, totéž doporučuji i vám.
pozor na podivné zvuky z motoru SDV6 3,0 (RR, Disco 4, RRC)
Moderátor: Miky_CZ
pozor na podivné zvuky z motoru SDV6 3,0 (RR, Disco 4, RRC)
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250