Selhání tahu - trakce ?????
Selhání tahu - trakce ?????
Ahoj. Prosím vás někoho o radu. Píše mi 38 mimo jiné ,, AVARIA TRAZIONE ,, což v překladu má bejt něco jako selhání tahu. Nevíte někdo s čím se to vlastně potýkám??? Díky díky díky. Doplním že jsem teť vyhrabal ještě překlad - selhání trakce - čož mi tedy rovněž říká prd. Nevíte co to je?
Re: Selhání tahu - trakce ?????
porucha přenosu výkonu, takže převodovýho ústrojí, možná měnič ? Jestli ale jede, tak snímače, kabely?? (Italy mám rád, ale jinak mi to LR moc dohromady nejdeRenda píše:Ahoj. Prosím vás někoho o radu. Píše mi 38 mimo jiné ,, AVARIA TRAZIONE ,, což v překladu má bejt něco jako selhání tahu. Nevíte někdo s čím se to vlastně potýkám??? Díky díky díky. Doplním že jsem teť vyhrabal ještě překlad - selhání trakce - čož mi tedy rovněž říká prd. Nevíte co to je?

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
Jede. Sice jako lemra, ale jede. Prosim tě s čím teda začnu?
netuším, jen překládám
Já bych se to asi vypravil nechat napíchnout a zjistit chyby, popřemejšlel o oleji v automatu, kdy se měnil a jestli je ho dost... mrzne, starej olej může zlobit. Zkusil bych dát redukci a zase zpátky, jestli někde čidlo...

No road? No problem...
Anglicky je to traction failure a podle návodu je třeba napíchnout to na diagnostiku. Může to být spousta věcí...
Nejsem si teda úplně jistý, ale nemůže to být náhodou porucha traction control, teda přibržďování kol v terénu? Což by na výkon motoru nemělo mít vliv.
Nejsem si teda úplně jistý, ale nemůže to být náhodou porucha traction control, teda přibržďování kol v terénu? Což by na výkon motoru nemělo mít vliv.