RR sport 3,6 TDV8
RR sport 3,6 TDV8
Uvažuju o koupi RR sport. Poslední dobou jsem ale četl po netu několik skoro katastrofických zpráv o kvalitách RR a servisů navíc... Poradí mi někdo z fóra, kdo má víc zkušeností??? Díky
Ja ti poradim, v dnesnim svete sileny elektroniky bych koupil z tehle aut asi Mercedes-Benz G 320 Cdi. Jede vyborne a v terenu se tezko hleda souper. Urcite bych si nekoupil toho Range, Audi Q7, Touareg apod. Urcite si kup toho Mercedesa, byl jsem nedavno na predvadeci jizde a ac obcas v terenu jezdim, tak jsem byl hodne prekvapenej, co to umi.
A HLAVNĚ SE G TAK NESERE JAK LRStavros píše:Ja ti poradim, v dnesnim svete sileny elektroniky bych koupil z tehle aut asi Mercedes-Benz G 320 Cdi. Jede vyborne a v terenu se tezko hleda souper. Urcite bych si nekoupil toho Range, Audi Q7, Touareg apod. Urcite si kup toho Mercedesa, byl jsem nedavno na predvadeci jizde a ac obcas v terenu jezdim, tak jsem byl hodne prekvapenej, co to umi.

Gečko jsem měl asi před 10 lety, byl to typ z roku 90, 320 benzin. Spotřeba obrovská, v terénu super, ale právě kvůli spotřebě a cenám servisu jsem ho prodal. Ale zpět k RR Sport - narozdíl od Disco3 jsem neslyšel, že by nový RR, nebo RR Sport byl tak poruchový. Co se týče servisu, tak pro majitele takového vozu bude asi nejrozumnější jezdit na servis do Německa.
Freelandering - stav duše