RR l322 aux vstup
RR l322 aux vstup
Ahoj.chtel bych se zeptat,zda někdo nevíte,jestli se dá připojit DVD přehrávač na originál navi...popřípadě,jestli někdo nemá zkušenosti se zabudovanim dotykoveho rádia Dynavin a úplně ideálně,jestli nevíte,kde ho koupit za ROZUMNY peníz....20 tis za nej nedám
diky

Re: RR l322 aux vstup
Nechce se mi věřit,ze nikdo neví...Mapouch píše:Ahoj.chtel bych se zeptat,zda někdo nevíte,jestli se dá připojit DVD přehrávač na originál navi...popřípadě,jestli někdo nemá zkušenosti se zabudovanim dotykoveho rádia Dynavin a úplně ideálně,jestli nevíte,kde ho koupit za ROZUMNY peníz....20 tis za nej nedámdiky

-
- auto: RR L322 TD6
S Dynavinem mám zkušenosti já,protože ho tam mám. Zabudovat šel bez problémů,funguje bez problémů a dokonce komunikuje je i pal. jednotkou a s volantem a zobrazuje informace. Co se týče ceny,je asi taková jaká je,protože obsahuje CD,DVD,handsfree,barevnou couvací kameru,TV,internet,aktivní navigaci ,( mimochodem výbornou) a spoustu dalších možných a nemožných připojení. Jediný co jsem dodělával bylo napojení na kameru, která se dala místo jednoho osvětlení spz. Já to kupoval v nějaké akci a dal jsem za to o něco méně. Jediná nevýhoda je ta,že to má oranžové podsvícení tlačítek,protože to je primárně určeno pro BMW X5. 

A těch Dynavinu pro bmw x5 je několik druhu...co mas přesně ty za model?nasel jsem ho za 15tis,tak jsem prave nalomenej a nevím,jestli jako jooo,nebo neee :-Dpan klobouk píše:S Dynavinem mám zkušenosti já,protože ho tam mám. Zabudovat šel bez problémů,funguje bez problémů a dokonce komunikuje je i pal. jednotkou a s volantem a zobrazuje informace. Co se týče ceny,je asi taková jaká je,protože obsahuje CD,DVD,handsfree,barevnou couvací kameru,TV,internet,aktivní navigaci ,( mimochodem výbornou) a spoustu dalších možných a nemožných připojení. Jediný co jsem dodělával bylo napojení na kameru, která se dala místo jednoho osvětlení spz. Já to kupoval v nějaké akci a dal jsem za to o něco méně. Jediná nevýhoda je ta,že to má oranžové podsvícení tlačítek,protože to je primárně určeno pro BMW X5.