RR l322 aux vstup

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mapouch
auto: Range 2004

RR l322 aux vstup

#1 Příspěvek od Mapouch » 09 úno 2014 23:00

Ahoj.chtel bych se zeptat,zda někdo nevíte,jestli se dá připojit DVD přehrávač na originál navi...popřípadě,jestli někdo nemá zkušenosti se zabudovanim dotykoveho rádia Dynavin a úplně ideálně,jestli nevíte,kde ho koupit za ROZUMNY peníz....20 tis za nej nedám :-( diky

Mapouch

Re: RR l322 aux vstup

#2 Příspěvek od Mapouch » 11 úno 2014 16:37

Mapouch píše:Ahoj.chtel bych se zeptat,zda někdo nevíte,jestli se dá připojit DVD přehrávač na originál navi...popřípadě,jestli někdo nemá zkušenosti se zabudovanim dotykoveho rádia Dynavin a úplně ideálně,jestli nevíte,kde ho koupit za ROZUMNY peníz....20 tis za nej nedám :-( diky
Nechce se mi věřit,ze nikdo neví... :sweat

pan klobouk
auto: RR L322 TD6

#3 Příspěvek od pan klobouk » 11 úno 2014 17:00

S Dynavinem mám zkušenosti já,protože ho tam mám. Zabudovat šel bez problémů,funguje bez problémů a dokonce komunikuje je i pal. jednotkou a s volantem a zobrazuje informace. Co se týče ceny,je asi taková jaká je,protože obsahuje CD,DVD,handsfree,barevnou couvací kameru,TV,internet,aktivní navigaci ,( mimochodem výbornou) a spoustu dalších možných a nemožných připojení. Jediný co jsem dodělával bylo napojení na kameru, která se dala místo jednoho osvětlení spz. Já to kupoval v nějaké akci a dal jsem za to o něco méně. Jediná nevýhoda je ta,že to má oranžové podsvícení tlačítek,protože to je primárně určeno pro BMW X5. :wring

Mapouch

#4 Příspěvek od Mapouch » 11 úno 2014 21:34

pan klobouk píše:S Dynavinem mám zkušenosti já,protože ho tam mám. Zabudovat šel bez problémů,funguje bez problémů a dokonce komunikuje je i pal. jednotkou a s volantem a zobrazuje informace. Co se týče ceny,je asi taková jaká je,protože obsahuje CD,DVD,handsfree,barevnou couvací kameru,TV,internet,aktivní navigaci ,( mimochodem výbornou) a spoustu dalších možných a nemožných připojení. Jediný co jsem dodělával bylo napojení na kameru, která se dala místo jednoho osvětlení spz. Já to kupoval v nějaké akci a dal jsem za to o něco méně. Jediná nevýhoda je ta,že to má oranžové podsvícení tlačítek,protože to je primárně určeno pro BMW X5. :wring
A těch Dynavinu pro bmw x5 je několik druhu...co mas přesně ty za model?nasel jsem ho za 15tis,tak jsem prave nalomenej a nevím,jestli jako jooo,nebo neee :-D

Odpovědět