774290683 MORAVA, OSTRAVA, FM
Tento clovek vam spojazdni vas range rover BCM aj motorovu jednotku!! Vlastna skusenost ak chcete machra co nekeca do vetra ale urobi tak jedine Frýdek mistek

Pekne napisane..strycek2 píše:nuž, keďže si nám ani nenapísal akú popelnicu vydojenú si kúpil, tak mi príde trochu od veci sa tu odbavovať. Fórum je od toho aby sa radilo a komunikovalo k veci, honiť ego si môžeš aj inde než píspevkami tu.
Ja sa tiež neodbavujem na Peugeot fóre len pre to, že som do Peugeotu nasypal za 4 roky 3-násobok jeho hodnoty na servise![]()
Pochválim človeka čo mi pomohol, napíšem aké problémy som mal a vyjadrujem sa slušne.
btw. na margo mercedesu, tiež to nie je na chválu, niektoré motory dodáva Renault, aut. prevodovky čo sa nedožijú 100 tis. a podobne.
LC tiež boli kdesi inde kým do toho nezačali pchať more elektorniky len aby to spĺňalo emisné limity![]()
Takže či už je to Mercedes alebo Range Rover alebo Dacia, všetko sú to autá, všetko sa to kazí a záleží na aký kus trafíš.
Videl som VW čo boli v servise viac ako na ceste aj Renaulty čo za pol mil. km potrebovali len spotrebák.
RangeRover sa kupuje z lásky k autu, nie pre bezúdržbovosť![]()
MIER
eddyho becm...eddy píše:Ja si auto nekupujem aby som bol jeho otrokom a valal sa pod nim cele dni, range rover je hnoj. Vsetko sa tam sere ja nepotrebujem auto co viac stoji jak jazdi, a ak chcem pohodlie kupim mercedes S a ne nejaku anglicku sracku, fuj fuj fuj, range rover nikdy viac!!! A ak budem kupovat terenne auto jedine toyota land cruiser. amen
Mirko píše:Tak eddy si koupí utopence a myslel, že to bude kaviár....
Mirko píše:Tak eddy si koupí utopence a myslel, že to bude kaviár....