Nefungčný zámok zadných dverý
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: +421 908 920 793
- auto: freelander 2
Nefungčný zámok zadných dverý
Čavte tuláci, mám freelander 2 r.v. 2007 a pri zamknutí ,či odomknutí auta - zámok zadných ľavých dverí nereagujú. Preto sa mi spúšťa alarm. V servise to bol rýchli proces ,výmena zámku ale taký bohatý som neni , aby som si kupoval nové org. diely. Zámok som rozobral a premazal (motorček funguje) a napriek tomu nedoviera. Dobrá rada nad zlato.... DÍKY
Re: Nefungčný zámok zadných dverý
unaveny motorcek vymenit ked chces usetrit.hladaj tu na fore freelander 2 tam su na to odkazy
ako si to vyriesil s tym zamkom dveri??? ja mam sice freelander 1,8 r.v. 2001 ale nefunguje mi hlavne zamok vodica... to ma dost skrie, lebo tie jedine potrebujem otvorit vzdy...
original stoji vyse 150,-€ a to mi pride uz dost uletena suma... existuje nejaky vylepsovak na opravu tych "unavenych motorcekov"??? ... alebo je tu niekde na fore sekcia "Nahradne diely" ??? lebo som tu asi dva dni studoval nejake fora, ale temu okolo nakupu, alebo aj ponuky nahradnych dielov som tu nenasie... mozno aj to by vcelku pomohlo, ak by sa niekto nasiel, co by to tu "pastol"...
dik

dik
Rocnik 2007 a unaveny? A co my s rocnikmi 99. To snad nie. A na zadnych dverach? Pochybujem.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- fR4Nk
- tel.: 0948028417
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
wynaki píše:ako si to vyriesil s tym zamkom dveri??? ja mam sice freelander 1,8 r.v. 2001 ale nefunguje mi hlavne zamok vodica... to ma dost skrie, lebo tie jedine potrebujem otvorit vzdy...original stoji vyse 150,-€ a to mi pride uz dost uletena suma... existuje nejaky vylepsovak na opravu tych "unavenych motorcekov"??? ... alebo je tu niekde na fore sekcia "Nahradne diely" ??? lebo som tu asi dva dni studoval nejake fora, ale temu okolo nakupu, alebo aj ponuky nahradnych dielov som tu nenasie... mozno aj to by vcelku pomohlo, ak by sa niekto nasiel, co by to tu "pastol"...
dik
Skus zavolat na firmu PETER BALOGH /BIO-MIN ŠAĹA SPOL.S R.O./. Mam nejake veci od p.Balogha. Ceny super a ma skoro vsetko na Freetezy. Neviem ci mozem sem hadzat nazvy firmy tak ak nie potrestajte ma

Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
Vdaka... je to forum o radach a svojpomoci, takze nejake to odporucanie by tu mohlo byt v nejakej tej vhodnej forme aj dovolene...
ja ti dakujem... zatial...