Zamknuty kryt rezervy
Moderátor: Acon
- Tomy H.
- tel.: +421904496524
- auto: Discovery 2 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Zamknuty kryt rezervy
Na aute mam kryt rezervy so zamkom. Mam pocit, ze ten zamok nebol od roku 2002 otvoreny. Samozrejme, ze teraz nejde klucom otocit. Nasiel som, ze WD-cko by malo pomoct, no po tyzdnovej kure a celej pixli WD40 zamok stale nejde otvorit. Skusal som aj FAB spray, udajne nieco specialne na zamky - no tiez nic. Neviete niekto o neakom funkcnom rieseni? Kryt by som si v idealnom pripade rad nechal aj s funkcnym zamkom 

Tomy
Discovery 2 Td5 2002
Discovery 2 Td5 2002
- Tomy H.
- tel.: +421904496524
- auto: Discovery 2 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamknuty kryt rezervy
Tak, snad to niekomu pomoze:
plechovu zapadku na kryte ( aspon na tom na D2 ) ide "vypacit" rukou. Dostanete sa k zamku, ktory drzi na mieste plechova spona. Treba ju odstranit a zamok vybrat. Zamok som na 48 hodin zalial WD40 - posluzil mi vrchnacik z WDcka a zamok som v nom utopil tym multi pouzitelnym olejom
Po dvoch dnoch som ho vybral. Telo zamku som chytil do kliesti a klucik som opatrne ale trochou sily otacal v zamku kombinackami. Cely cirkus sa pekne pustil. Cez dierku na tele zamku som tam natlacil vazelinu a zamok slape ako novy 
plechovu zapadku na kryte ( aspon na tom na D2 ) ide "vypacit" rukou. Dostanete sa k zamku, ktory drzi na mieste plechova spona. Treba ju odstranit a zamok vybrat. Zamok som na 48 hodin zalial WD40 - posluzil mi vrchnacik z WDcka a zamok som v nom utopil tym multi pouzitelnym olejom

Tomy
Discovery 2 Td5 2002
Discovery 2 Td5 2002