Centralni zamykani Disco I.

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
vity
auto: Discovery I 2,5 tdi

Centralni zamykani Disco I.

#1 Příspěvek od vity » 21 srp 2014 10:11

Dobry den.Nevim jak si poradit s centralnim zamkem, jestli se to nekde tady uz resilo tak se omlouvam za opakovani, nenasel jsem nic, proto zakladam nove tema. Zacalo to u zadnich pravych dveri, prestali se zamykat a odemykat pomoci DO, nasladne prestal fungovat central ale pouze mechanicka cast, alarm a DO normalne funguje ale kdyz mackam tlacitko odemykani tak se neodemkne ani nezamkne, takze musim zmacknout tlacitko odemykani aby se mi deaktivoval alarm, pak odemknout klickem a odemykaji se mi jen jedny dvere, pak musim vsechny dvere odemknout rucne, opacnym zpusobem zamykam, zamknu vsechny dvere ze vnitr a pak zapnu alarm. Zkousel jsem prohledavat draty, rozebral jsem pulku auta a po nekolikahodinovem hledani jsem nenasel nic co by to mohlo zpusobit, vsechny draty OK, pojistky OK, ovladac OK (nova baterka), bohuzel jsem ani nenasel jednotku DO a alarmu, . Mate s tim nekdo nejakou zkusenost? P.S pokud jsem napsal neco spatne nebo nejakej nesmysl tak se omlouvam, je mi 19 let nemam moc velke zkusenosti ale snazim se je doplnit, discovery jsem dostal od taty, snazim se na ni vsechno udelat vlastnorucne aby vypadala a jezdila co nejlepe. Dekuji za pochopeni a pripadne rady. :hand
Auto neni jen pro prepravu zadku, je to zabava a zpestreni zivota, ale i pro relax a vypnuti vnimani tezke reality. Auto je nase vizitka a popis osobnosti.

Odpovědět