Tankování u D II
Moderátor: Miky_CZ
Tankování u D II
Zastavím u pumpy, zmáčknu knoflík na otevření krytu nádrže a nic. Neotevřel se mi kryt. Tudíž nemůžu odšroubovat a natankovat. Co s tím?? Nevíte?
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tankování u D II
Myslim, ze to ma vlastni pojistku, zkontroluj to. Jsou asi 3 moznosti - solenoid toho otvirani, otevrit a overit pokud oderves ten plast zevnitr kufru. Dela to ten "oteviraci" zvuk? At ti nekdo zkusi zmacknout tlacitko. Dalsi vec - promaznuti toho pinu co to zacvakava, anebo ohnuty ten plech, co ma v sobe ten plast klip co zapada do pinu - snadno se ohne pistoli na pumpe, protoze tankovani do disca je opravdu obcas lahudka... Takze to muze byt vzpriceny.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A měl jsi vypnutej motor? Ono to tuším bez vypnutého motoru nejde.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
já měl taky ohnutej ten plech co je na něm ten kolibkovej háček, ale nešlo mi to zavřít, mi přijde divný, že by to šlo zavřít a už ne otevřít, kdyby to bylo tím ohnutím. podezříval bych spíš elektriku, pokud jsi to teda nezavíral vloženě přes neobvyklý odpor.
Problém vyřešen opravdu to nejde když mi jede motor a nebo když mám vyndanej klíč. teď když vím jak na to tak to funguje jak má
díky za rady a porady

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince