Jak jsou na tom origo Lr liťaky s kvalitou.
Když jsem auto kupoval rezerva byla zezuta s tím že měla defekt ale už je to opravene, minuly tyden jsem ji nechal nasadit, vše v poho dnes k tomu přijdu kolo prazdne, nafoukal jsem,,, někde syčí,, koukam po guma ta je v pohodě, a pak vidím misto asi 6cm dlouhou prasklinu podel lemu disku zapatlanou černym tmelem. Má duvěra v slušně lidi opět upadla.
Takže mám to nechat zavařit protože se jedna o naprostou vyjimku nebo se na to vysrat a koupit jine disky??
Praskly alu disk
Moderátor: Acon
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Praskly alu disk
Originál Al disky nejsou špatné, a vzhledem k ceně bych vaření neřešil a sehnal druhej disk. Cenově to možná bude trošku horší, ale je to jisté řešení a podle mě i bezpečnější.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Ale je to opravdu naprostá vyjímka.
Já to třeba ještě nikdy neviděl a to si myslím, že mi prošlo rukama hodně disků. Viděl jsem je různě uražené a různě prasklé (většinou ale uvnitř) Vždy to bylo ale po velké ráně. Nikdy jen tak.
A nic lepšího a pevnějšího než jsou originál elektrony určitě neseženeš.
K

Já to třeba ještě nikdy neviděl a to si myslím, že mi prošlo rukama hodně disků. Viděl jsem je různě uražené a různě prasklé (většinou ale uvnitř) Vždy to bylo ale po velké ráně. Nikdy jen tak.
A nic lepšího a pevnějšího než jsou originál elektrony určitě neseženeš.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
To jsi mě Karle potěšil, A to jsem měl radost že mám i rezervu v liťaku jako nějaka voňavka