omlouvám se těm co si po přečtení prvního řádku ihned pomyslí "proč to tu řeší, když už to tu je nejmín stopadesátkrát..", nicméně jsem vječně nespokojen člověk a prostě se sakra nechci smířit s tím, že moje D2 bude bez funkčního Traction Controlu...!

Tož otázka zní, zda někdo znáte opravdu Experta, který se v tom velmi, velmi vyzná a je schopen mi naordinovat řešení, které bude stát míň než špéra do nápravového difu??? (Jinak na to seru a začínám šetřit na špéru - ale stejně mě bude štvát, že mám v autě něco co nefunguje..)
Mimochodem, jelikož nejsem pouze vječně nespokojenej člověk, ale i příznivec sci-fi, tak mám další otázku: nevíte někdo jestli existuje možnost "načipovat" tento systém, aby nereagoval v řádech desítek odezev v minutě (přeháním...), ale o rád rychleji...??
Tedy sháním člověka koumala, šílenýho ajťáka, kterej ví co a jak a nebude mi řešit kabely od ABS, tu sadu kontaktů do kostky za 1500,- a podobný běžný věci - tím jsem již prošel.. Momentálně po návštěvě Hodbodě a LandJirky ABS nesvítí a vždy krásně (to je blaho) zhasne tak jak má a káblíky k čidlům a čidla samotný jsou OK.
Jo a ještě jedna věc - mám D2 původně bez uzávěrky mezinápravy, která byla vyměněna za převodovku s uzávěrkou, je tam asistent sjíždění z kopce a dám ruku do vohně, že mi občas traction control funguje a občas (mrcha) ne a cca před měsícem mě překvapil LandJirka s tvrzením, že moje palubka postrádá kontrolku TC - že tam ten symbol není ani vypálen??? Tudíž že i kdyby za ním byla žárovka, tak by nesvítil (pravda že jsem ho nikdy svítit neviděl..). Nevěřím tomu, že by někdo dodělával TC do D2, která ho nemá... Chápe to někdo???