FL2 baterie + HDC
Moderátor: Safraporte
FL2 baterie + HDC
Ahoj, prosím o váš názor. Mám FL2 r.v. 2008. Minulý týden po servisu, vše ok. V autě mám původní autobaterii, tzn. přes 6 let starou. Při teplotách okolo 0°C startuje už trochu hůř, ale v poho. Až do dnešního dne. Auto celý den stálo venku. Večer jsem chtěl nastartovat a skoro to netočilo. Nakonec motor naskočil , ale objevila se mi hláška - HDC fault system. Cca po 2s hláška zmizela. Žádná kontrolka nesvítila, vše ok. Po chvíli jsem motor vypl a opět nastartoval a už nic. Start byl už svižnější. Odjel jsem cca 60km a opět vypl motor a nastartoval a již nic. Vše v pohodě. Myslíte, že bude stačit vyměnit autobaterie? Za týden mě čeká cesta 3000km a nerad bych jel v nouzáku či něco podobného. Díky. Petr
ex Audi80, ex Fabka, ex Oktávia 2, ex Oktávia 3, ex E46ci, ex FL2, ex P38, ex XJ8, ex D4
Re: FL2 baterie + HDC
uplna normalka.v zime to trosku dlhsie startuje je na to aj tabulka ako dlho toci kym nastartuje
Re: FL2 baterie + HDC
To, ze auto nenastartuje na prvni otoceni v zime, to je vicemene jasne. Otazkou je, zda baterka dokaze otocit starterem (motorem) v dostatecnych otackach a zda vydrzi prave tu delsi chvili tocit. Myslim si, ze je lepsi ji vymenit nez cekat az te to nekde necha.
a ze po vypnuti motoru nastartuje bez problemu, to je normalni...motor je zahratej a baterka je v tu chvili nabita, ale rychle ztraci kapacitu (teda pokud je v haji) a motor chladne...tuhne...
a ze po vypnuti motoru nastartuje bez problemu, to je normalni...motor je zahratej a baterka je v tu chvili nabita, ale rychle ztraci kapacitu (teda pokud je v haji) a motor chladne...tuhne...
Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)