porada s nakupem RR TDV8
-
- auto: Range Rover 4.6 HSE
Re: porada s nakupem RR TDV8
no pri aute čo ma tieto Km môžes čakat už vsetko možne ale všetko záleží od bývaleho majitela ako z tým chodil kde atd....vždy je to kus od kusu rozdielne.......... isto môžes ratat z vyžšími nákladmy ako pri neakom inom afte je to hold modrá krv 

Z Land Roverom to bude vždy zážitok či už v teréne na ceste alebo v servise : )
tak mi byl nedopatrenim smazan profil z duvodu problemu serveru a tim padem i smazan puvodni post.. 

Tak jinak. Dali byste mi prosim nejake srovnani 3.6 vs 4.4? Snazil jsem se pouzit funkci hledani, ale nejak nic rozumneho nenachazim.. Kdyz pominu nizsi spotrebu u 4.4 cca o 3l/100km, tak po strance servisovani, vydrze, vykonu.. jak to vidite?
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
bolo by fajn zachovať jednu tému nech ďalší kupujúci nezakladajú dalšie 1-2 stránkové témy o tom istom
viewtopic.php?f=8&t=25832

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
diky, to jsem hledal, akorat vyznam kodu L322 mi dosud byl utajen, proto jsem vlakno nenasel