další existence SIII
Moderátor: Rover
- tomáš štěpnička
další existence SIII
pomalu ale jistě finišuji na Fordu Capri a tím pádem se mi brzo uvolní garáž ,tudíž už se mi honí hlavou co s Mojí SIII 88 .
auto má rám totálně na kaši a vůbec je dost zhuntované a teď tedy zvažuji JAKOU CESTOU SE VYDAT .
1.postavit do origo stavu - na top auto je dost zrasená
2.zástavba v8 jinak do původního stavu
3. trochu zvýšit na listech aby se stím dalo víc do terénu
4. postavit na vinuté
5. zaujala mě varianta s rozvorem 100"
pište svoje názory ...je mi jasné že budou převládat ty konzervativní (ale S trojek je dost) a nepředstavují žádnou vzácnost
auto má rám totálně na kaši a vůbec je dost zhuntované a teď tedy zvažuji JAKOU CESTOU SE VYDAT .
4. postavit na vinuté
pište svoje názory ...je mi jasné že budou převládat ty konzervativní (ale S trojek je dost) a nepředstavují žádnou vzácnost
- Kawa12
- auto: rezinka 88,LC V8
- Kontaktovat uživatele:
Re: další existence SIII
tomáš štěpnička píše:pomalu ale jistě finišuji na Fordu Capri a tím pádem se mi brzo uvolní garáž ,tudíž už se mi honí hlavou co s Mojí SIII 88 .
4. postavit na vinuté
mě se líbí možnost 2, tedy V8 + možnost 3.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
rozvor sto, zvednout +4 vinutych, v8, kola 35.
JOHanys_a_Kaca píše:rozvor sto, zvednout +4 vinutych, v8, kola 35.

LR SIII
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Podvozek s rámem a agregáty z benzínové V8 (classic nebo DI) a na to ta kastle z té S3.
Zbytek z té S3 schovat a až bude čas, tak si ten spodek pěkně pomaloučku skládat a renovovat do původního stavu.
K

Zbytek z té S3 schovat a až bude čas, tak si ten spodek pěkně pomaloučku skládat a renovovat do původního stavu.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
další existence SIII
Hmm, anebo prodat S3 a koupit D1 a z ty pak udelat treba supamegabobataila zvednout ji o tisic palcu a bambilion veci z ni urezat. Nebude to snazsi??
- tomáš štěpnička
ještě jsem zapomněl zmínit jednu variantu
6. motor v8 listové pružiny , a širší nápravy z rrc disco 1
6. motor v8 listové pružiny , a širší nápravy z rrc disco 1
- tomáš štěpnička
tak to se mi nelíbí
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
Tome, mě se to taky nelíbí.
Jsi šikovnej chlápek, viděl jsem jak jsi pěkně dával do kupy RRC, ale bez mučení se musím přiznat, že tyhle kočkopsy nemám rád.
A co udělat takovou decentní variantu Stage 1 V8?? Takovou zajímavou repliku? Má to návaznost a není to taková divočina??
Jsi šikovnej chlápek, viděl jsem jak jsi pěkně dával do kupy RRC, ale bez mučení se musím přiznat, že tyhle kočkopsy nemám rád.
A co udělat takovou decentní variantu Stage 1 V8?? Takovou zajímavou repliku? Má to návaznost a není to taková divočina??
- Přílohy
-
- Guptee-88.jpg (69.27 KiB) Zobrazeno 29361 x
-
- Guptee-88__4.jpg (34.48 KiB) Zobrazeno 29361 x
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
To je jako koupit si traktor a rozčilovat se, že to nejede tak rychle jako Ferrari. Zrovna čtu Hanzelku a Zikmunda, jak s přetíženou Tatrou 87 brodili řeky a přejížděli pouště cestou necestou - podobně jako u First Overland z Londýna do Singapuru, kdy s víceméně standardní SI přejeli dva kontinenty, nebo u spousty jiných podobných expedicí... Celá tadyta dlouhodobá diskuze o tom, co s tvým autem, mi přijde úsměvná
Kup si nějaké Disco nebo něco podobného a uprav si to dle představ, když je dědek nedostatečný. Určitě by to bylo efektivnější než takhle radikálně upravovat něco staršího... SIII určitě není žádný unikát, jen mi to přijde (i z vlastní zkušenosti) zbytečně zdlouhavé a komplikované. To, co chceš od své SIII, ti podle mého názoru nesplní žádné auto v sériovém provedení, takže bude určitě jednodušší si přikoupit vychytávky na něco s vinuťáky, protože toho je všude spousta, než krkolomně upravovat novější věci na starší auto.
Asi se budeš muset rozhodnout, jestli chceš dědka nebo hračku, co dokáže vylézt i na strom, protože když jsi o tom před koupí SIII přemýšlel, rozhodl ses očividně špatně

Kup si nějaké Disco nebo něco podobného a uprav si to dle představ, když je dědek nedostatečný. Určitě by to bylo efektivnější než takhle radikálně upravovat něco staršího... SIII určitě není žádný unikát, jen mi to přijde (i z vlastní zkušenosti) zbytečně zdlouhavé a komplikované. To, co chceš od své SIII, ti podle mého názoru nesplní žádné auto v sériovém provedení, takže bude určitě jednodušší si přikoupit vychytávky na něco s vinuťáky, protože toho je všude spousta, než krkolomně upravovat novější věci na starší auto.
Asi se budeš muset rozhodnout, jestli chceš dědka nebo hračku, co dokáže vylézt i na strom, protože když jsi o tom před koupí SIII přemýšlel, rozhodl ses očividně špatně

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- tomáš štěpnička
kdyby to bylo nějaké vzácné nebo i zachovalé auto,tak to dělat nebudu .
a ať udělám jakéhokoliv kočkopsa,tak určitě z venku a na první pohled to bude vypadat decentně
navíc bych na r¨ůzných akcích chtěl lr prezentovat jako schopné auto
a ať udělám jakéhokoliv kočkopsa,tak určitě z venku a na první pohled to bude vypadat decentně

navíc bych na r¨ůzných akcích chtěl lr prezentovat jako schopné auto
A co možnost 7 ? Kryten na LRSC nabízí SIII 109SW Stage One s V8-kou. Zbav se té své trojky, a pořiď jinou 

Technologie pro zahradní jezírka
- tomáš štěpnička
109 sedne brzo na břicho protože je dlouhá
To asi jen přes Krytenovu mrtvolu... to si Stage - Márinka fakt nezaslouží...Martin_H píše:A co možnost 7 ? Kryten na LRSC nabízí SIII 109SW Stage One s V8-kou. Zbav se té své trojky, a pořiď jinou
Country boy...
- tomáš štěpnička
já se k autům náhodou chovám hezky .......pěkně je vytáčím aby se výfuk nezanášel sazemi 

To my všichni dobře víme...tomáš štěpnička píše:já se k autům náhodou chovám hezky .......pěkně je vytáčím aby se výfuk nezanášel sazemi

Ještě jsem se chtěl zeptat - předpokládám, že je SIII na veteránských, jak se to potom bude po té brutus přestavbě řešit? Nebo to bude čistě jen speciál na off tratě?
Country boy...
- tomáš štěpnička
to nemá být brutus přestavba
jde spíš o to aby to auto bylo funkční ...vzhledově bych nic neměnil
určitě bych ji chtěl používat na krkolomný terén

určitě bych ji chtěl používat na krkolomný terén
Márinka má už nového páníčka,který se naštěstí chová k autům s maximálním citem,pečlivostí a péčí s důrazem na originalitu.
Jinak k tématu se vyjadřovat nebudu,přijde mi to opravdu zbytečné...Tome sorry...
k.

Jinak k tématu se vyjadřovat nebudu,přijde mi to opravdu zbytečné...Tome sorry...
k.
- tomáš štěpnička
to je v pohodě ...je to diskuzní fórum a já to sem dal abych slyšel různé názory- i negativní