Ahoj,
na konci dubna vyrážíme do Maroka na 5 tejdnů, hodilo by se kdyby se k nám někdo přidal, můžu vzít někoho do auta a nebo i s vlastním autem, měl by někdo zájem?
V případě že by se jen někdo chtěl přifařit do auta tak je možnost jet jen půlku expedice a přiletět nebo odletět letadlem.
Zatím je obsazení 2x Discovery
Morocco, western sahara květen 2015
Moderátor: Miky_CZ
Re: Morocco, western sahara květen 2015
Ahoj, my tam vyrazime n 5 tydnu na cely duben... tak to se potkame nekde u Plznechiefcip píše:Ahoj,
na konci dubna vyrážíme do Maroka na 5 tejdnů, hodilo by se kdyby se k nám někdo přidal, můžu vzít někoho do auta a nebo i s vlastním autem, měl by někdo zájem?
V případě že by se jen někdo chtěl přifařit do auta tak je možnost jet jen půlku expedice a přiletět nebo odletět letadlem.
Zatím je obsazení 2x Discovery

(...) In Morocco CB Radios are illegal and you risk confiscation or worse if the authorities take exception. The aerials are rather a give away! Their potential range is better than PMR Radios and they are more commonly used in the UK for Off Road trips. PMR radios require no "plumbing-in" and are heldheld making them more flexible and can be used by other expedition members on foot to communicate with a vehicle driver giving directions through difficult terrain. They are now legal in Morocco, but anyway are much more easily hidden discreetly should circumstances require it. (...)
-
- tel.: 720119411
- auto: Discovery 3
No vidíš, to mě ani nenapadlo takovou věc řešit, jak ste to vyřešili? To budu muset teda taky nějak vymyslet sakra
Někdy je lepší nevědět a jet než vědět a nejet
...take it easy....
Patral jsem po tom a vetsina lidi, co tam jezdi, to proste neresi... v nejhorim pry das celnikovi nejake vsimne, ale pry CBcka z aut nezabavuji. Takze v poho. My to resime nakonec tak, ze na doporuceni mistnich (tkala, low etc...) kupujeme PMRka a budeme se tvarit, ze je vlastne nemamechiefcip píše:No vidíš, to mě ani nenapadlo takovou věc řešit, jak ste to vyřešili? To budu muset teda taky nějak vymyslet sakra

-
- tel.: 720119411
- auto: Discovery 3
No v tom případě to vyřeším asi taky takMene píše: Patral jsem po tom a vetsina lidi, co tam jezdi, to proste neresi... v nejhorim pry das celnikovi nejake vsimne, ale pry CBcka z aut nezabavuji. Takze v poho. My to resime nakonec tak, ze na doporuceni mistnich (tkala, low etc...) kupujeme PMRka a budeme se tvarit, ze je vlastne nemamePoprve jsme tam bylijen s walkie talkie a pohoda taky.