Jak ten sráč sundat a neulomit
Moderátor: Acon
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Jak ten sráč sundat a neulomit
Kurde jak jsem dupnul na brzdu pojela mi bedna a trefila stavěcí plastový kolečko na opěradlo sedadla řidíče.... samo že na hadry... mám náhradní sem ho chtěl vytáhnout ... ale mám jenom jeden pokus nechtěl bych tam něco ulomit.... tak kudy na to? MIloš II
- Přílohy
-
- kolecko.jpg (51.04 KiB) Zobrazeno 4086 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- ondrush
- tel.: 776026642
- auto: DiscoII TD5 2003
Re: Jak ten sráč sundat a neulomit
jednoduchy postup, ktory by mal byt v pohode, ale bojim sa toho: silou zatiahnut.
komplikovanejsi postup, ktorym to robim ja: treba plochy srobovak, zastrcit do drazky medzi polovicami kolecka (vonkajsia polovice vs ta cast pri sedacke), ked to rozpulis, zarazit vacsi plochy srobovak do drazky medzi packami, nech sa trochu rozidu od seba a pekne sa to necha stiahnut
komplikovanejsi postup, ktorym to robim ja: treba plochy srobovak, zastrcit do drazky medzi polovicami kolecka (vonkajsia polovice vs ta cast pri sedacke), ked to rozpulis, zarazit vacsi plochy srobovak do drazky medzi packami, nech sa trochu rozidu od seba a pekne sa to necha stiahnut
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
profesionální flákač a prokrastinátor
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
No tu středovou krytku jsem se snažil podebrat a "nadzvednout" a drží jako svině..... však už na obrázku je vidět jak je odrbaná... tak proto jsem to sem psal.....MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- ondrush
- tel.: 776026642
- auto: DiscoII TD5 2003
to som prave neoklapal stredovu krytku (ak to je krytka), ale kolecko normalne rozpulil, po obvode je tenka drazka sirky stredne velkeho srobovaku
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
ondrush píše:to som prave neoklapal stredovu krytku (ak to je krytka), ale kolecko normalne rozpulil, po obvode je tenka drazka sirky stredne velkeho srobovaku
Ok skusím zatlačit....Miloš II
- mizo.baci
- tel.: 604403568
- auto: DI 300Tdi, Fabia I
- Kontaktovat uživatele:
Druhá minuta videa

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
ondrush píše:to som prave neoklapal stredovu krytku (ak to je krytka), ale kolecko normalne rozpulil, po obvode je tenka drazka sirky stredne velkeho srobovaku
OK tak to šlo dolů u D2 se musí mezi těma půlkama

- mizo.baci
- tel.: 604403568
- auto: DI 300Tdi, Fabia I
- Kontaktovat uživatele:
a Disco 3 má kolečko na třetiny? 

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
U D3 to kolečko jde sundat normálně rukou ........mizo.baci píše:a Disco 3 má kolečko na třetiny?

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "