RR sport vypnutie motora
RR sport vypnutie motora
prosim poradte,
ked nastartujem auto, tak sa mi niekedy stane, ze skape motor asi po jednej sekunde po nastartovani.
Znovu ked ho chcem nastartovat, nechce naskocit. Potom sa mi ho podari nastartovat az na 3 krat a to tak, ze 5 sekund toci starter.
Stane sa mi to rano, ked auto dlho stoji napriklad celu noc. Spozoroval som to v zime ked su vonku 4 stupne. Moze mat aj zima na to takyto vpliv alebo v com moze byt problem?.
Je to 2.7 TDV6, r.v. 2007
dakujem za radu.
ked nastartujem auto, tak sa mi niekedy stane, ze skape motor asi po jednej sekunde po nastartovani.
Znovu ked ho chcem nastartovat, nechce naskocit. Potom sa mi ho podari nastartovat az na 3 krat a to tak, ze 5 sekund toci starter.
Stane sa mi to rano, ked auto dlho stoji napriklad celu noc. Spozoroval som to v zime ked su vonku 4 stupne. Moze mat aj zima na to takyto vpliv alebo v com moze byt problem?.
Je to 2.7 TDV6, r.v. 2007
dakujem za radu.
- manjana
- tel.: 737807393
- auto: DI, DII, DIII,RRL322
Re: RR sport vypnutie motora
Ahoj, chtelo by to diagnostiku. Muze zapadat nafta, nebo zhavicky. Tezko rict
Land Rover servis
737 807 393
Be strong, be happy, be merry land rover
merrylandrover@gmail.com
Diagnostika LYNX, Hawkeye Pro, Delphi
737 807 393
Be strong, be happy, be merry land rover
merrylandrover@gmail.com
Diagnostika LYNX, Hawkeye Pro, Delphi
- desmosedici-rr
- auto: free
Tohle jsem mel na audi a6 ,nezhavila ani jedna svicka,zacal bych kontrolou zhaveni
Mozu to byt zhavice ked to auto nastartuje v momente bez trapenia za studena a potom zhasne? Zhavice by som skor typoval ak by ten motor dlho startoval uz pri prvom pokuse nastartovat. Skor ako keby sa palivo nedostavalo. Najlepsie je ze na diagnostike som bol pred mesiacom v TOP auto a vsetko bolo ok. Ale bol som tam koli niecomu inemu. Toto som spozoroval uz 3 dni po sebe ze to takto nechce nastartovat
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Čerpadlo v nádrži je OK?
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
To praveze neviem. Diagnostika by mala vzdy ukazat v com je problem? Na diagnoatike som bol pred mesiacom a vsetko bolo ok. Jedine ze by ta porucha vznikla teraz niekedyeliott píše:Čerpadlo v nádrži je OK?
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
nevím jestli ukáže čerpadlo, ale měla by ukazovat malý tlak nafty, což je důsledek
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
- MILUNAK
- tel.: 777314741
- auto: nevejde se
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Patrik...bude to čerpadlo. Měl jsem uplně stejné příznaky...občas ráno první start a hned to chcíplo, tak jsem to neřešil a to byla chyba. Neřešení této věci
.....D3 přestala jet a chcípla na semaforech a nešla nastartovat....nebylo by na tom nic divného kdyby to nebylo 1000km od domova přesněji v Holansku s naloženým vlekem. Takže parádní záležitost.

Ex-Free Td4-2005 facelift na 18",Ex- DII Td5-2003 facelift na 20",Ex- Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD 2011,Ex- BMW 530d E61 2006, Ex- RR P38 4.6 HSE 2000, BMW X3 2.0D F25 2012, DIII 2.7 TDV6 HSE-2005,Ex- RR L322 3,6 TDV8 Vogue 2007.
Tak som bol na diagnostike v LR a nic nezistili. Potim som isiel k znamemu a u neho na delphi diagnostike ukazalo 2 chyby ktore su na obrazku. Vyzera to ze cidlo tlaku palivovej rozdelovacej listy by to mohlo byt ale neviem to presne. Zevraj treba zmerat este tlak palivoveho cerpadla. Myslite si ze by to mohlo byt to cidlo?
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
MILUNAK píše:Jak píše Patrik...bude to čerpadlo. Měl jsem uplně stejné příznaky...občas ráno první start a hned to chcíplo, tak jsem to neřešil a to byla chyba. Neřešení této věci.....D3 přestala jet a chcípla na semaforech a nešla nastartovat....nebylo by na tom nic divného kdyby to nebylo 1000km od domova přesněji v Holansku s naloženým vlekem. Takže parádní záležitost.
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
čidlo tlaku to nebude.Pokud pumpa nedává naftu tak není tlak v railu a tím pádem napíše diagnostika nizký tlak v railové liště.
-
- auto: Range Rover P38 2,5
Ak by to nežhavilo, cítil by si z výfuku nespálenú naftu a po naštartovaní by to poriadne zadymilo, ak nejde nafta, výfuk by nesmrdel po nafte.
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
cidla tlaku railu se bezne kazila a taky konektor oxiduje na cidle. byla to casta oprava v LR...
Ahoj, riesil som presene toto tento tyzden. Mal som problemy zo startom ale spociatku bez chybovej hlaske. Stavalo sa ze som aj natocil motor ale hned mi ho pridusilo. Vysledkom bola diagnostika pokazenej hlavnej skrtiacej klapky. Este pocas jazdenia sa mi prejavovala strata vykonu motora.
Tak ci tak....najskkor by som asi vymenil/zaslepil EGR ventily...je mozne ze ti ostavaju otvorene a zadusaju motor!! ak by to nepomolo skus precistit skontrolovat tu skrtiacu klapku. Ja som na to isiel opacne...najskor klapka, potom egr a mozno som zbytocne vyhodil 260 EUR /nova klapka/. Tak ci tak problem vyzera byt vyrieseny!
apropo....zaslepenie egr ventilov v servise.= 20 EUR
Tak ci tak....najskkor by som asi vymenil/zaslepil EGR ventily...je mozne ze ti ostavaju otvorene a zadusaju motor!! ak by to nepomolo skus precistit skontrolovat tu skrtiacu klapku. Ja som na to isiel opacne...najskor klapka, potom egr a mozno som zbytocne vyhodil 260 EUR /nova klapka/. Tak ci tak problem vyzera byt vyrieseny!
Dakujem za radu. Tak uz druhy den je start bez problemu. Skusil som auto zaparkovat naopak, lebo vzdy som parkoval v miernom kopci a teraz som auto zaparkoval opacne. (motor teraz smeruje smerom dole malym kopcom) ale toto asi nie je riesenie.Ahoj, riesil som presene toto tento tyzden. Mal som problemy zo startom ale spociatku bez chybovej hlaske. Stavalo sa ze som aj natocil motor ale hned mi ho pridusilo. Vysledkom bola diagnostika pokazenej hlavnej skrtiacej klapky. Este pocas jazdenia sa mi prejavovala strata vykonu motora.
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Řešení to není, ale ukazuje to na to palivové čerpadlo 

Rozmyslam ze by som dal zrepasovat to cerpadlo. Neviete ako znacka cerpadla sa sa tam montovala? Na internete som nasiel ze VDO (siemens) ale neveim to presne. Dakujem
- MILUNAK
- tel.: 777314741
- auto: nevejde se
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že se tady bavíme o čerpadle v nádrži a ne o vysokotlakém čerpadle co je vzadu na motoru. Mě tedy odešlo čerpadlo v nádrži.......maioo píše:Rozmyslam ze by som dal zrepasovat to cerpadlo. Neviete ako znacka cerpadla sa sa tam montovala? Na internete som nasiel ze VDO (siemens) ale neveim to presne. Dakujem
Ex-Free Td4-2005 facelift na 18",Ex- DII Td5-2003 facelift na 20",Ex- Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD 2011,Ex- BMW 530d E61 2006, Ex- RR P38 4.6 HSE 2000, BMW X3 2.0D F25 2012, DIII 2.7 TDV6 HSE-2005,Ex- RR L322 3,6 TDV8 Vogue 2007.
Ty dvě závady z delphi na fotce mi spíš připadají na horší baterku a nebo nějakou tu kostru, oxidaci. První bych se pokusil dobít baterku, přece jen dneska v zimě ta auta berou hodně proudu a nestačí se dobíjet na krátkých trasách.
Princip problému je v tom, že při studeném startu kmitne napětí pod limit a signály snímačů jsou nesmyslné, naskáčou chyby a může dojít ke zmatku v ŘJ. Nová automatizovaná auta při startu zapnou snad všechny spotřebiče na palubě najednou, včetně osvětlení, ventilace a někdy i výhřevů, k tomu start webasta pokud je, vzduch , hydraulika pokud je, test ABS a dalších, dotlačit naftu, nažhavit.
U DII dávám nabít baterku když hodně mrzne tak 2x za zimu, jinak mi to taky nahází někdy ráno chyby, u mě to bývá chyba ABS a teploty/tlaky kolem motoru. Do práce přitom jezdím denně 17 km, ale cestou většinou 2-3x zastavím a vypnu. Baterka je 3 letá
Princip problému je v tom, že při studeném startu kmitne napětí pod limit a signály snímačů jsou nesmyslné, naskáčou chyby a může dojít ke zmatku v ŘJ. Nová automatizovaná auta při startu zapnou snad všechny spotřebiče na palubě najednou, včetně osvětlení, ventilace a někdy i výhřevů, k tomu start webasta pokud je, vzduch , hydraulika pokud je, test ABS a dalších, dotlačit naftu, nažhavit.
U DII dávám nabít baterku když hodně mrzne tak 2x za zimu, jinak mi to taky nahází někdy ráno chyby, u mě to bývá chyba ABS a teploty/tlaky kolem motoru. Do práce přitom jezdím denně 17 km, ale cestou většinou 2-3x zastavím a vypnu. Baterka je 3 letá
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
Zavada odstranena. Stacilo odvzdusnit palivovy system