Zdravím, ako mám zosynchronizovať diaľkový ovládač centrálu? Batérie mám nové, v kľúčovej službe mi povedali, že v kľúči nemám čip imobilizéru. S kľúčom mi centrál zamyká. Je to r.v.1997 2.5DSE. Skúšal som to cez zámok dverí, nefunguje to.
Ak sa to nepodarí spojazdniť, dá sa k centrálu domontovať niečo takéto ? http://www.autogood.sk/www-autocool-sk/ ... kania-2236
RR P38-synchronizácia diaľkového ovládania
-
- auto: Range Rover P38 2,5
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: RR P38-synchronizácia diaľkového ovládania
stanislav013 píše:Zdravím, ako mám zosynchronizovať diaľkový ovládač centrálu? Batérie mám nové, v kľúčovej službe mi povedali, že v kľúči nemám čip imobilizéru. S kľúčom mi centrál zamyká. Je to r.v.1997 2.5DSE. Skúšal som to cez zámok dverí, nefunguje to.
Ak sa to nepodarí spojazdniť, dá sa k centrálu domontovať niečo takéto ? http://www.autogood.sk/www-autocool-sk/ ... kania-2236
Drzis tlacitko zamknout a dvakrat zamknes. Pokud nemas odstraneny imo (eka) v becm synch. DO se provede automaticky pres spinacku (cca 3-15min)
-
Nedarí sa mi to podľa návodu zosynchronizovať. Dá sa bez problémov dorobiť univerzálne diaľkové ovládanie centrálu, nebude to blbnúť?
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
dodatecne dalkove neni problem dodelat za predpokladu ze je vyrazeny imobilizer v BECM.
-
Ako zistím, či mám vyradené imob. v BECM? V kľúčovej službe zistili, že v kľúči nemám čip imob.
Dnes som chcel namontovať diaľkové ovládanie centrálu, len som nevedel zistiť či tam je + alebo - impulz. Cez ukostrenú skúšačku som to skúšal pripájať na všetky vodiče, čo idú do ľavého vodičového zámku, ale to nezamykalo. Neviete poradiť, na ktoré vodiče to treba napojiť?
Diaľkové ovládanie v kľúči, je nefunkčné a nedá sa vôbec zosynchronizovať. Zamykám a odomykám iba kľúčom. Všetky zámky sú funkčné. Po zamknutí sa mi rozbliká kontrolka alarmu na palubovke.
Ďakujem všetkým za cenné rady.
Dnes som chcel namontovať diaľkové ovládanie centrálu, len som nevedel zistiť či tam je + alebo - impulz. Cez ukostrenú skúšačku som to skúšal pripájať na všetky vodiče, čo idú do ľavého vodičového zámku, ale to nezamykalo. Neviete poradiť, na ktoré vodiče to treba napojiť?
Diaľkové ovládanie v kľúči, je nefunkčné a nedá sa vôbec zosynchronizovať. Zamykám a odomykám iba kľúčom. Všetky zámky sú funkčné. Po zamknutí sa mi rozbliká kontrolka alarmu na palubovke.
Ďakujem všetkým za cenné rady.
Over si napatie. zamky tusim boli na 5V zbernici.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
-
Kde nájdem 5V zbernicu, ako zistím, či mám imob. odstránený? Ďakujem