Prosím o radu-blokovánív jezdu
Moderátor: Miky_CZ
- PETA
- tel.: 608582790
- auto: Defík
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu-blokovánív jezdu
Ahoj pánové,prosím o radu
Bydlím na vesnici a vjezd do domu mě blokují autobusy ids,kteří zde tráví přestávky
Nástup/výstup pochopím,ale trávení přestávek nee.obvzlášt',když není kde zaparkovat,nebo nemohu vyjetven z domu.Je to několikrát denně a řidiči jsou vesměs protivní.
Nevím si stím rady a abych pravdu řek ani se mi to řešt nechce,ale musím.
NA obec si samozřejmě zajdu,ale nechci vypadat jak trouba,tak píši prvně sem
Dík petr
Bydlím na vesnici a vjezd do domu mě blokují autobusy ids,kteří zde tráví přestávky
Nástup/výstup pochopím,ale trávení přestávek nee.obvzlášt',když není kde zaparkovat,nebo nemohu vyjetven z domu.Je to několikrát denně a řidiči jsou vesměs protivní.
Nevím si stím rady a abych pravdu řek ani se mi to řešt nechce,ale musím.
NA obec si samozřejmě zajdu,ale nechci vypadat jak trouba,tak píši prvně sem
Dík petr
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Re: Prosím o radu-blokovánív jezdu
Paintballovou pistolí do okna ?
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Před vjezdem (výjezdem) ti nemá nikdo co stát. Policie,odtah a oni to časem pochopí. Ještě lépe vyběhat si dopravní značku
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
A nebylo by lepší hezky v klidu jak píšeš zajít na obecnák nebo k tomu dopravci, než hned tasit kolty a volat sherifa 

- Trewor - ségra
- auto: D2
Přesně.
Nejdřív to zkus rozumě domluvit na obci a když tak s dopravcem.
Pokud na tebe budou prdět tak to řeš policajtama a odtahováním.
Nebo jim nějak zamez aby tam ten bus mohli postavit. Třeba nějakou dobu parkuj před vratama.
Chce to bejt vytrvalej.
U nás jsem jim já a evidentně i někdo další zahazovali cedule s 30 a po 2 tejdnech je přestalo bavit chodit pro ně do pole
Nejdřív to zkus rozumě domluvit na obci a když tak s dopravcem.
Pokud na tebe budou prdět tak to řeš policajtama a odtahováním.
Nebo jim nějak zamez aby tam ten bus mohli postavit. Třeba nějakou dobu parkuj před vratama.
Chce to bejt vytrvalej.
U nás jsem jim já a evidentně i někdo další zahazovali cedule s 30 a po 2 tejdnech je přestalo bavit chodit pro ně do pole

- PETA
- Kontaktovat uživatele:
Já to chci řešit samozřejmě v klidu,ale problém je ten,že je tam přímo zastávka a než PČR dojedou,byl by autobus fuč
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
To znamená že je špatně umístěná zastávka. Taky si někde zjisti jestli řidič autobusu vůbec smí použít zastávku pro delší stání a nebo je zastávka autobusu jen pro zastavení pro nástup/ výstup. Každopádně je to od nich sviňárna.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
- Michell Disco
- tel.: 777228165
- auto: LR Disco 300 tdi
Propíchneš mu gumu-dvě a firma ho propustí......protože jinejm řidičům se to tady nestává 

http://www.offroad-krkonose.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
,,Landrover buď miluješ,nebo nesnášíš,nic mezi tím neexistuje"
,,Landrover buď miluješ,nebo nesnášíš,nic mezi tím neexistuje"
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
PETA píše:Já to chci řešit samozřejmě v klidu
Michell Disco píše:Propíchneš mu gumu-dvě a firma ho propustí.

Já bych myslel taky to vyřešit elegantně - zajít na obec a domluvit buď přeložení zastávky nebo ať obec domluví dopravci .... šoféři jsou v hokně,tak jsou trochu nevrlí

Naposledy upravil(a) RudaK dne 24 bře 2015 14:19, celkem upraveno 1 x.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
ani to neries, zakazdym zavolaj pandle... autobusari su skutocne neprijemne bukvice 

- desmosedici-rr
- auto: free
vyfot to s autobusem a dej sem fotku vjezdu, třeba bude víc nápadů a možná se to řidiči nebude líbit že ho fotíš 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Vyfotit, se správným datem a hodinou, a to tak, aby byl vidět vjezd, autobus, SPZ autobusu a pokud možno i obličej řidiče. Následně řidiče slušně požádat, aby odjel. Tohle udělat cca 3 krát a posléze celé pěkně popsat, včetně časů, fotek a reakcí řidičů a poslat na jednotlivé dopravce a obec - ta si totiž dopravu objednává a přispívá na ní. Pokud nic, tak policie.
S parkováním auta ve vlastním vjezdu opatrně - na zastávce se tuším stát nesmí, aby to neobrátili proti tobě.
A když nebude velmi rychlá žádaná reakce od dopravce nebo od obce, tak vejš - v tomto případě nejspíš kraj.
Každopádně fotit a fotit, aby se nemohli vymlouvat, že to je jenom jednorázové, nebo že se to neděje vůbec.
S parkováním auta ve vlastním vjezdu opatrně - na zastávce se tuším stát nesmí, aby to neobrátili proti tobě.
A když nebude velmi rychlá žádaná reakce od dopravce nebo od obce, tak vejš - v tomto případě nejspíš kraj.
Každopádně fotit a fotit, aby se nemohli vymlouvat, že to je jenom jednorázové, nebo že se to neděje vůbec.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- PETA
- Kontaktovat uživatele:
Jj dík, budu číhat,fotit.
Jinak jezdím s velkým autem,tak vím jaké to asi je
Jinak jezdím s velkým autem,tak vím jaké to asi je

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A pokud to po dobrém nepůjde, tak po zlém - policie. A opět fotit, fotit, fotit - čím víc jím toho dáš až pod nos, tím větší je šance, že s tím něco udělají.
Co se týče autobusové zastávky, tak ta je podle mě označená normální dopravní značkou, a o její umístění rozhoduje silniční správní úřad, což jsou dost část přímo obce, kromě těch nejmenších.
A druhá věc - zastavení autobusu na zastávce je asi v pořádku, s parkováním už bych si tak jistej nebyl, takže zkontrolovat, jestli náhodou nestojí tam, kde stát jinak nesmí - neblokují jeden pruh silnice, není náhodou v obci plošný zákaz parkování nad 3,5t. Tím vším by se asi dalo argumentovat v případě, že to nepůjde po dobrém. Oni jsou sice autobus, ale to jim rozhodně nedává nějaká extra práva porušovat přepisy.
Co se týče autobusové zastávky, tak ta je podle mě označená normální dopravní značkou, a o její umístění rozhoduje silniční správní úřad, což jsou dost část přímo obce, kromě těch nejmenších.
A druhá věc - zastavení autobusu na zastávce je asi v pořádku, s parkováním už bych si tak jistej nebyl, takže zkontrolovat, jestli náhodou nestojí tam, kde stát jinak nesmí - neblokují jeden pruh silnice, není náhodou v obci plošný zákaz parkování nad 3,5t. Tím vším by se asi dalo argumentovat v případě, že to nepůjde po dobrém. Oni jsou sice autobus, ale to jim rozhodně nedává nějaká extra práva porušovat přepisy.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Odtah nic neřeší, protože ten si platí ten subjekt co si ho zavolá a potom to vymáhá v OP sporu. Tak, že k ničemu. Řeším pořád blby co mi stojí na vyznačenejch stavebních záborech. Doporučuju nechat si za par stovek udělat dopravně inženýrský projekt a na jeho základě vystříkát na příjezdu kříže, případně umístit sloupek atd. Nevím jaká je tam situace, ale samozřejmě by se měly řešit i dostatečné rozhledové poměry výjezdu z pozemku atd.
- PETA
- Kontaktovat uživatele:
tady je fotka
Ty čáry jsou šířka domu a u té levé je značka
Ty čáry jsou šířka domu a u té levé je značka
- PETA
- Kontaktovat uživatele:
A takhle to blokují...,i když tento stojí ještě docela dobře a jenom 20minut
- fugín
Koukám na ty fotky a abych řekl pravdu tak tohle jsem snad ještě nikde neviděl. Aby byla zastávka přímo uprostřed výjezdu ze soukromého pozemku
. Nevím co tam stálo dřív,jestli zastávka nebo tvůj dům, ale tady je něco špatně. Zajít na nejbližší veřejné zasedání obecniho zastupitelstva a řešit. Hlavně trvat na tom aby tvoje stížnost byla uvedena v zápisu z tohoto zasedání. Obec se tím musí zabývat. Pokud se k tomu nebude mít, tak podat stížnost na kraj. Přece není možný aby ti takhle blokovali výjezd.

Já zas myslím že na venkově je taková zastávka celkem běžná věc.
Problém to nedělá dokud je to jen zastávka kde stojí autobus max 5 minut. Ale pokud je to konečná kde stojí třeba půl hodiny, tak to fakt není v pořádku...
Problém to nedělá dokud je to jen zastávka kde stojí autobus max 5 minut. Ale pokud je to konečná kde stojí třeba půl hodiny, tak to fakt není v pořádku...
Disco2 Td5 2004
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
- fugín
No vždyť ano. A o to mu přece jde. Dělají si z toho odpočívadlo