Zajímavá věc, máte s tím někdo zkušenosti ?
Řekl bych, že motor co to nahodí tak roztlačí i dítě, ale zaujalo mne to, hlavně vzhledem u univerzálnosti, powerbanka k mobilu co nastartuje i auto ?
http://www.tipa.eu/cz/prenosna-baterie- ... /d-139878/
JumpPower - máte to někdo ?
Moderátor: Acon
JumpPower - máte to někdo ?
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !
Re: JumpPower - máte to někdo ?
Chtěl bych to vidět....zejména s těmi kablíky...
Kapacita je jedna věc a proud druhá.
S některými baterkami to funguje, je to na delší řeč. Znají to modeláři.
Ale Li-Pol baterky, které jsou v této power bance to moc sláva nebude.
Li-Pol "dají", jak které, ale běžné typy dají cca 40C, což je v tomto případě 240A. Ve špičce víc, ale nesvědčí jim to. Nemyslím si, že jsou vevnitř tak "tvrdé" články, spíš to dá míň.
Na Lanďáky stačit spíš nebude, možná v létě nebo když je v autobaterce málo, ale aspoň něco.
Proto mají psáno diessel pod 2000 cm3 a čtyřválec.
Nabíjet se to bude nejméně šest hodin (při úplném vybití).
A Lipolkám nesvědčí zima.
Kdybys chtěl přinejmenším stejný zdroj, seženeš ho za půlku, jen ne v elegantní krabičce
Ale jak píšu, je to na delší řeč.
Pokud to koupíš, dej vědět
Kapacita je jedna věc a proud druhá.
S některými baterkami to funguje, je to na delší řeč. Znají to modeláři.
Ale Li-Pol baterky, které jsou v této power bance to moc sláva nebude.
Li-Pol "dají", jak které, ale běžné typy dají cca 40C, což je v tomto případě 240A. Ve špičce víc, ale nesvědčí jim to. Nemyslím si, že jsou vevnitř tak "tvrdé" články, spíš to dá míň.
Na Lanďáky stačit spíš nebude, možná v létě nebo když je v autobaterce málo, ale aspoň něco.
Proto mají psáno diessel pod 2000 cm3 a čtyřválec.
Nabíjet se to bude nejméně šest hodin (při úplném vybití).
A Lipolkám nesvědčí zima.
Kdybys chtěl přinejmenším stejný zdroj, seženeš ho za půlku, jen ne v elegantní krabičce

Ale jak píšu, je to na delší řeč.
Pokud to koupíš, dej vědět

Discovery je životní styl.
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
https://www.youtube.com/watch?v=kk1s4I5 ... ubs_digest
od 4:55
tomu verim sledujem tuto relaciu uz nejaky rok a toho co som sa tam od nich uz naucil je vela
od 4:55
tomu verim sledujem tuto relaciu uz nejaky rok a toho co som sa tam od nich uz naucil je vela
Real Land Rover is built, not bought
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
ono je rozdil, jestli nekam prijedu v poledne za tepla chcipnu motor, dam tam slabou baterku a zkusim znova nastartovat s teplym motorem. nebo jestli se probudim nekde v mlhavem rosnem rane po dvou dnech kempovani, kdy jsem si dovymrskal baterku webastem a lednickou a kdovicim a je fakt mrtva a auto je cely studeny a nebezelo tri dny, pak bych chtel Jumpíka vidět.
- Trewor - ségra
- auto: D2
Na startování je zapotřebí 4 článek a tohle bude jen 3. To je tak na pomoc slabý baterce na kterou to cvaknete těsně před startem.
Nedělejte si iluze že by jste v zimě natočili studenou naftu s prázdnou baterkou. Teplou felinku jsme natočili na moje 4Ah s 30C na brnk, ale na naftu by to chtělo nažhavit z autobaterky a teprve pak připojit nějakou velkou lipolku a ideálně 2 zapojený paralelně.
Nedělejte si iluze že by jste v zimě natočili studenou naftu s prázdnou baterkou. Teplou felinku jsme natočili na moje 4Ah s 30C na brnk, ale na naftu by to chtělo nažhavit z autobaterky a teprve pak připojit nějakou velkou lipolku a ideálně 2 zapojený paralelně.