SMAZAT PROSÍM
Moderátor: Miky_CZ
SMAZAT PROSÍM
Přátelé, kamarádi.. vzhledem k tomu, že jsme zase mobilní, rádi bychom s manželkou někam v létě vyrazili´. Máme ale asi jenom 10 dní. Předloni jsme byli v Itálii a Francii po pevnostech, letos bychom chtěli zkusit něco jiného. Napadl mě buď ten sever Evropy - Norsko, Finsko, Švédsko )i když tam jsme už oba byli kdysi) a nebo nějaká Ukrajina, Rumunsko, Albánie - prostě někam, kde se dá jezdit trošku off (ale žádný hardcore), dostat se do hor a do přírody.. Měli byste nějaké tipy? trasy atd?? moc by mi to pomohlo. A kdyby se někdo chtěl přidat, určitě uvítáme.. počítám ale s cestou v prvních 14 dnech července..
Naposledy upravil(a) Bebop dne 02 črc 2015 12:27, celkem upraveno 2 x.
Tomáš
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Re: ČERVENEC 2015, 10 dní
deset dni, kdybys jel norsko neni moc, precejen je to tam rekneme 1500 km. Na pohodu se da jih svedska, ale nesmis cekat, ze uvidis neco vic nez lesy a jezera, ale mam to tam rad. Hnat se v norsku "nad" (severne od) trondheim je v takovem casovem limitu nesmysl urcite. Tolik muj hruby odhad co se tyce skandinavie. Dansko je o nicem, jih svedska je blizko, ale fakt jen soft lazo plazo dovolenka a norsky hory a reky jsou fajn, ale uz vlastne daleko.
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
dtto Albanie, taky jen cistej prulet.... chce to alespon 12dni
RO i UA jsou podle meho v pohode
RO i UA jsou podle meho v pohode
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Souhlasím s LOWem - jenom rozumně dojet do Albánie je na 2 dny, a to samé na cestu zpět. Takže zbyde 6 dní na vlastní výlet. To není nic moc.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Jo jo.. díky za tipy, Rumunsko mě napadlo jako první. Pravda teda je, že to aktuálně vypadá, že z 10 dnů bude 7, takže asi pojedeme na kola na Šumavu.. Nebo na několik dní trénovat do Milovic 

Tomáš
Tak preci jen mame nekolik dni volno. Od 3. do 12.7. a radi bychom vyjeli Defikem nekam malo do prirody. Asi nejschudnejsi se jevi to Rumunsko. Takze mam par dotazu. Jednak jestli se nechce nekdo pridat, nebo nas pripadne pribrat, pokud uz mate cestu naplanovanou?? A nebo bych uvital rady kam jet, nemame vpodstate vybavene auto, takze zadny hard core. Diky za inspiraci..
Tomáš