Převodovka-hlučná spátečka
Moderátor: Safraporte
Převodovka-hlučná spátečka
Zdravím chlapi
Mám otázku na hlučnost spátečky a podivný šroub č 4, který má napínat hřídel spátečky. Má s tím někdo skušenost na co to je ??? Já přez to napouštěl nový olej.
Mám otázku na hlučnost spátečky a podivný šroub č 4, který má napínat hřídel spátečky. Má s tím někdo skušenost na co to je ??? Já přez to napouštěl nový olej.
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Re: Převodovka-hlučná spátečka
Podle obrázku drží č.4 hřídel zpátečky. Asi není určený pro nalévání oleje . Třeba má hlučnost zpátečky souvislost s tím, že jsi ho povolil a hřídel už není v původní poloze.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
Byla hlučná !!!
Jen při výměně oleje jsem přes šroub nalil olej nový.
Potom jsem hledal, proč je přev. hlučná a našel jsem schéma.
Jen při výměně oleje jsem přes šroub nalil olej nový.
Potom jsem hledal, proč je přev. hlučná a našel jsem schéma.
No ja by som to dal mechanikovi.Ved nic o tom aute nevies,ani ja moc nie, a hned by som tam dolieval olej?Ani neviem kade?Iba najdem nejaky srob a lejem? Toto neni auto pre amatera,myslim ako vrtat sa v tom.
"Zase ste se v tom vrtal , ze jo, pane doktore ...."
"Zase ste se v tom vrtal , ze jo, pane doktore ...."
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Ale ho... je to auto ma to ložiska, hřidele, gufera, šrouba, šumak jestli favorit nebo freečko
Já myslím dande.že si můžeš udělat všechno na co si troufneš a ještě trochu víc!Kdybz se muselo jezdit dolévat olej,vodu atd.do servisu,pak bys byl bl... blondýna.Divím se,že nemáš šoféra,když ono je to tak složité auto a na foru jsi jak doma.Forum je tu pro ty co si chtějí něco udělat sami a potřebují radu.Jeď do servisu není rada.
Máš pravduy.sajty píše:y.sajty
Měl jsem jiné Jeepy a byly mnohem složitější na garážovou opravu než Freečko, které je stavbou motoru a přev.. jako Felcka. Sundal jsem převodovku a kouknul do ní, viz foto. JE ÚPLNĚ JEDNO KUDYMA TAM OLEJ LEJEŠ, pokud to doleješ po řepoušťák !
Sundal jsem kolečko spátečky a ložisko v něm je v Pr....

Všem moc děkuji za praktické rady i na vláknu přepouštěcího šroubu.
Já dělám motorky a tam převodovky jsou kapku složitější

- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Tvůj původní dotaz a popis zněl tak trochu, jako že tomu moc nerozumíš, proto ty odpovědi.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
Máš pravdu
Já dělám motorky-motory a převodovky.
Frelander je jiné kafe, je to auto. Ale sundat převodovku je hračka jak u osobáku. Jen se mi do toho moc nechtělo a obavy byly... Ale s radami a prostudováním fóra, je to všechno na stejné kopyto.
Díky kluci
Já dělám motorky-motory a převodovky.
Frelander je jiné kafe, je to auto. Ale sundat převodovku je hračka jak u osobáku. Jen se mi do toho moc nechtělo a obavy byly... Ale s radami a prostudováním fóra, je to všechno na stejné kopyto.
Díky kluci

-
- auto: Free td4 04
Dandy008 píše:Zdravím chlapi
kde si našiel ten výkres tej prevodovky
Na D1 jsem našel v RAVE takže předpokladam že i na freečko tam bude.
Tady na fóru
viewtopic.php?f=7&t=26202
viewtopic.php?f=7&t=26202