Defender karoserie-oprava
Defender karoserie-oprava
dosti velké specifikum, snad to bude někdo vědět
jaký materiál je použit na karoserii Defendera? jestli to je AL plech? nebo dural?
jaký materiál je použit na karoserii Defendera? jestli to je AL plech? nebo dural?
Naposledy upravil(a) čuník dne 30 čer 2015 08:44, celkem upraveno 1 x.
Defender ? For heaven´s sake, not on your life!
Re: Defender karoserie
Bohužel Al plech a ještě dosti pochybné kvality na rozdíl od plechovek koly a piva.Jestli špekuluješ nad výrobou karosářských dílů,mám komplet blatníky i s čely a oboje přední dveře v docela dobrém stavu.Vše dávám nové,staré budu prodávat.
Nechceš dát nějaké fotky? Taky bych vzal nějaké blatníky do foroty 

Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
Jak bude chvilka, nafotím
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A zadní dveře tam nemáš? Stačili by půjčit, na dobu, než ty moje zrepasuji. Na dvoře to přelepím igelitem, ale jezdi s tím by byla docela provokace.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
kvalita plechu AL je nic moc, to je pravda, ale největší pruser je kvalita dílenského zpracování, kde jen tak snejtujou AL plech se železem !! no a pak stačí trochu vlhkosti
a vznikne galvanický článek, a už to začne korodovat a když se to včas nepodchytí tak je to po
durch.
Já tyto nekvalitní spoje rozdělám, vyčistím atd. a dám plast folii na obě plochy , tak jak to dělají v letecký výrobě , a znovu snejtovat. ale před tím dám ještě AL nýty do naředěnýho rezistinu ML, a problém s korozí je navěky vyřešen. Ale je to pracný..

Já tyto nekvalitní spoje rozdělám, vyčistím atd. a dám plast folii na obě plochy , tak jak to dělají v letecký výrobě , a znovu snejtovat. ale před tím dám ještě AL nýty do naředěnýho rezistinu ML, a problém s korozí je navěky vyřešen. Ale je to pracný..
tak jsem byl zvědavý jak vypadají spoje AL a železo na kapotě, který nejsou hned vidět ,nechat to být a věřit že je to OK ,tak je to za pár let durch
- Přílohy
-
- P1010882.JPG (61.63 KiB) Zobrazeno 6330 x
... durch to budes mat tak ci tak ak budes jazdit po nasich nasolenych cestach v zimečuník píše:tak jsem byl zvědavý jak vypadají spoje AL a železo na kapotě, který nejsou hned vidět ,nechat to být a věřit že je to OK ,tak je to za pár let durch
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Re: Defender karoserie -oprava
kozlík opraven
/ L+P strana

- Přílohy
-
- kozlík-1.jpg (8.63 KiB) Zobrazeno 5999 x
-
- kozlik-2.jpg (5.51 KiB) Zobrazeno 5999 x
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Re: Defender karoserie-oprava
Zajímavý tvar toho opravnýho plechu
. Jinak to vypadá že se asi příštích pár set hodin nebudeš nudit
.

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
nojo nudit se nebudu, chtěl jsem zachovat co nejvíc puvodního materiálu, Taky je tu ale možnost koupit za 50tis . /nebo kolik vlastně stojí / nový kozlík
nebo rovnou novýho Def.
ale to bych se pak nudil a vlastně bych si toho auta asi ani pak tolik nevážil 

puvodní příčníky pod korbou jsou KO ,nové výlisky přes 3000kč., tak co mi zbývalo..., za 1/2 dne hotový, je to asi o 2kg těžší než ty puvodní, ale bytelný, žádný papírek