Ďakujem.

vetsinou to tece nahore na tech plastech co jsou prisroubovane mezi hlavama. Oddelat to je dost velkej mazec. musi se to cele odsrojit. Ale 1l na 200km to bys musel registrovat nekde aspon pod autem nejaky dokap po ceste, kdyz uz ne na bezicim motoru. To vypada spis na to ze ti to jezdi na vodu.Winďo píše:Nazdar chlapi!, rád by som zistil Váš názor môj problém. mám RR Sport 2,7 a začal mi žrať chladiacu kvapalinu. mám podozrenie že sa rýchlejšie stratí keď je pustené kúrenie - mohol by byť únik cez radiátor kúrenia? na druhej strane strata je tak na 1l/200 km čo je pomerne dosť. nikde nič netečie. viete mi nieto poradiť kde mám začať?
Ďakujem.
olej je čistý, nemení hladinu, okolo motora všetko suché, žiadny únik, mláka, už som tam lial čistú červenú kvapalinu, že niekde uvidím kontrast ale nič..mipr píše:windo:
- pozri mot. olej, akej je kvality, meni farbu? /do seda, biela.../
- rano pod autom nemas mlacku ?
- prever to kurenie dosledne (pozri aj vlhkost pod kobercami)
takže odporúčaš hlavy dole a vymeniť tesnenia..Kokesek píše:vetsinou to tece nahore na tech plastech co jsou prisroubovane mezi hlavama. Oddelat to je dost velkej mazec. musi se to cele odsrojit. Ale 1l na 200km to bys musel registrovat nekde aspon pod autem nejaky dokap po ceste, kdyz uz ne na bezicim motoru. To vypada spis na to ze ti to jezdi na vodu.Winďo píše:Nazdar chlapi!, rád by som zistil Váš názor môj problém. mám RR Sport 2,7 a začal mi žrať chladiacu kvapalinu. mám podozrenie že sa rýchlejšie stratí keď je pustené kúrenie - mohol by byť únik cez radiátor kúrenia? na druhej strane strata je tak na 1l/200 km čo je pomerne dosť. nikde nič netečie. viete mi nieto poradiť kde mám začať?
Ďakujem.
No rozebereš toho hodně, ty plasty se časem prostě rozpadnouMiklosxxx píše: 21 pro 2019 13:35 No asi mas aj pravdu je tam cosi plastove no len som to nevedel identifikovat co to je.
Vies ma prosim naviest ako sa rozumne ku tomu dostat a co to obnasa?
Mam teraz obavy to rozoberat pred sviatkami lebo nekupim ziadny nahradny diel.
Ano