Budějce a jižní Čechy
Moderátor: Miky_CZ
Budějce a jižní Čechy
Jezdí někdo po přírodě v okolí ČB, nebo někde po jižních Čechách? Dá se tady někde trochu vyblbnout kromě zakázaných lesů?
Re: Budějce a jižní Čechy
Na krátké vyblbnutí nevyužívaná mini pískovna za Mladošovicema. Když pojedeš od Třeboně, hned za kostelem na návsi doprava, po ca 300 m doleva, 200 m a jsi tam. Na fotomapě je to hezky vidět. Nevýhoda: je to malý.
I při respektování značek zákaz vjezdu se najdou drsnější polňačky a lesní cesty, projel jsem třeba z ČB do Žáru u Nových Hradů za cca 2,5 hod, 58 km celkem, ca 10 km po asfaltu (normální silnice ca 30km, 40 min). Prostě jedu tam, kde není značka zákaz, nejedu v lese mimo zřetelné koleje, nejedu po zasetém poli.
I při respektování značek zákaz vjezdu se najdou drsnější polňačky a lesní cesty, projel jsem třeba z ČB do Žáru u Nových Hradů za cca 2,5 hod, 58 km celkem, ca 10 km po asfaltu (normální silnice ca 30km, 40 min). Prostě jedu tam, kde není značka zákaz, nejedu v lese mimo zřetelné koleje, nejedu po zasetém poli.
Ta pískovna někomu patří? Respektive je třeba se z někým domlouvat? Jezdím tam každý rok na dětský tábor, hned vedle do Borovan a rád bych si tam někde trochu zajezdil.
K té tvé cestě z ČB do Žáru, nemohl bys to hodit do googlu? Když jsem se tam okolo snažil něco najít, tak všude byl zákaz vjezdu a přes ten se mi jezdit nechce.
K té tvé cestě z ČB do Žáru, nemohl bys to hodit do googlu? Když jsem se tam okolo snažil něco najít, tak všude byl zákaz vjezdu a přes ten se mi jezdit nechce.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
48°51'56.909"N 14°36'43.565"E
Ještě jsem vygooglil tohle, vypadá to že tam něco je, ale nikdy jsem tam nebyl.
Ještě jsem vygooglil tohle, vypadá to že tam něco je, ale nikdy jsem tam nebyl.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
V té pískovně skoro pokaždé potkám motorkáře nebo čtyřkulisty. Není tam žádné oplocení ani označení, pokud by ježdění tam někomu vadilo, byla by tam nějaká cedule.
Tu cestu do Žáru uloženou nemám, už bych ji ani stejnou trasou neprojel. Zákazy jsou spíš blíže k ČB, takže ty asfaltové km byly většinou tam.
Tu cestu do Žáru uloženou nemám, už bych ji ani stejnou trasou neprojel. Zákazy jsou spíš blíže k ČB, takže ty asfaltové km byly většinou tam.
....I při respektování značek zákaz vjezdu se najdou drsnější polňačky a lesní cesty, ........ Prostě jedu tam, kde není značka zákaz, nejedu v lese mimo zřetelné koleje, nejedu po zasetém poli.
...jak píše JSK...přesně tak se dá, jinak většinou řvou ti kterým to patří a já třeba jezdím na pohodu ne se s někým hádat...každopádně se tímto způsobem dá najít krásnej vejlet...jenom dělám chybu, že si nic nezaznamenávám, ale ono je to stejně každou chvíli jiný, cedule přibývají a zase někde ubývají, takže to aspoň není tak fádní
ať se ti tu líbí a bez problémů
P.
...jak píše JSK...přesně tak se dá, jinak většinou řvou ti kterým to patří a já třeba jezdím na pohodu ne se s někým hádat...každopádně se tímto způsobem dá najít krásnej vejlet...jenom dělám chybu, že si nic nezaznamenávám, ale ono je to stejně každou chvíli jiný, cedule přibývají a zase někde ubývají, takže to aspoň není tak fádní

ať se ti tu líbí a bez problémů

P.
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Díky moc za nápady. Já rozhodně nejsem ten typ co by lítal někde po lese nebo po cizím poli, proto se radši ptám zda je tu něco už vyzkoušeného.
48°51'56.909"N 14°36'43.565"E patří k té restauraci na Vráži, půjčují tam čtyřkolky. Jestli by tam pustili auto nevím, nezkoušel jsem.
Tak jsem byl zablbnout v Mladošovicích. Docela fajn poježdění a Friťáček to tam zvládal naprosto s přehledem.