zamek patych dveri d2
Moderátor: Miky_CZ
- ondrush
- tel.: 776026642
- auto: DiscoII TD5 2003
zamek patych dveri d2
Ahoj, na vylete si disko zmyslelo, ze ma nepusti do kufru. Pri odomknuti v zamku piatych dveri trikrat lupne a nic. Ma s tym niekto skusenosti, pripadne vi, jak to aspon improvizovane spravit? Sme v styroch ludoch na jedno auto a na pobrezi baltu, takze je to fakt neprijemne.
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
profesionální flákač a prokrastinátor
profesionální flákač a prokrastinátor
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: zamek patych dveri d2
To znám, kdysi se mi to několikrát stalo a musel jsem zevnitř do kufru, odloupnout tapec a ručně vymáčknout táhlo. Je to problém zámku jako takového, a u mě to nešlo ani odemknout zevnitř, protože dráty táhel jsou upevněné plastovýma nesmyslíkama, které byly popraskané a drát táhla nedržel tam kde měl. Plastové nesmyslíky jsem nahradil slabým vázacím páskem, utaženým tak akorát. A časem jsem i vyměnil celek zámek.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píše MadTom - sundat tapec a poladit zevnitř. Já jsem si do mechanizmu, když neodemykal dal gumičku tak aby držela táhla v odemčené poloze abych mohl lozit do kufru zvenku a když bylo potřeba zamknout tak jsem ji jen vyhákl a bylo zamčeno.
Ale je možné, že ti tam jen něco vyskočilo a bude opraveno nasazením na své místo
Ale je možné, že ti tam jen něco vyskočilo a bude opraveno nasazením na své místo

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme kluci na vase rady zkusili se k tomu dostat zevnitr... Vzhledem k rozkladacimu spani v kufru a obrovske hromade veci se tato precizni gynekologicka operace zmenila na komplikovany a bolestivy porod. Po dlouhych minutach, kdy jsem byl slisovany pod pulkou spani a demoloval jsem ondrushuv tapec, se zjistilo, ze chyba byla prostsi, nez by kohokoliv napadlo... Muj spacak (zatizeny kytarou) lezel na "spuntiku" zamykani dveri kufru a motorek v zamku nemel dost sily na to, aby ho cely zvednul.
Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
To je hezké, já jsem špuntík jako první věc odstranil. A posléze kvůli spaní předělal na otevírání zevnitř.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
akurat som to siel napisat, ja mam na tapacire zadnych dveri uchytene turisticke palicky ale 4ks nad sebou no a jak som to tam rozpocitaval aby som sa vosiel aj do dveri aj to plechovej vyplne aby bolo do coho nasrobovat tie uchytky mi to jednoducho vyslo tak ze jedna palicka ked zatvaram kufor mi zatlaci na to zasuvatelne plato na kufri a trochu mi ho ohne ked sa dvere zatvoria. ja o tom viem a vzdy si to plato pred samotnym zabuchnutim dveri prstom jemne nadvihnem. boli sme tiez na vylete len toto kusok vo Valci a zena isla nieco vyberat z kufra a som si to neuvedomil ze to istotne do... no a ked sme odchadzali som sa nemohol dostat za boha do kufra, priznaky presne take ako pise Ondrush. po asi 15min laborovania som sa rozhodol prestrikovat zo zadnych sedaciek do kufra a skusit to nejako otvorit. hned som ale zbadal ze to plato tlaci na ten cuplik a jednoducho to nejde... sak mi odlahlo lebo uz mam 3 zamky vymenenepojir píše:Tak jsme kluci na vase rady zkusili se k tomu dostat zevnitr... Vzhledem k rozkladacimu spani v kufru a obrovske hromade veci se tato precizni gynekologicka operace zmenila na komplikovany a bolestivy porod. Po dlouhych minutach, kdy jsem byl slisovany pod pulkou spani a demoloval jsem ondrushuv tapec, se zjistilo, ze chyba byla prostsi, nez by kohokoliv napadlo... Muj spacak (zatizeny kytarou) lezel na "spuntiku" zamykani dveri kufru a motorek v zamku nemel dost sily na to, aby ho cely zvednul.
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
načo zasa nová téma?:roll: search.php?keywords=z%C3%A1me+5+dver%C3 ... mit=Hledat 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.