EAS RR P38
EAS RR P38
Zdravím, mám problém s kompresorem, auto dřepí na prdel a předek je zvedlej. Na palubce mi píše chybu EAS. Pojistky i relátka jsou OK. Kompresor v háji ?
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: EAS RR P38
je tady mnoho napsano o easu... ale věštit neumime nikdoNorbič píše:Zdravím, mám problém s kompresorem, auto dřepí na prdel a předek je zvedlej. Na palubce mi píše chybu EAS. Pojistky i relátka jsou OK. Kompresor v háji ?

moze to byt cokolvek.
najprv sa zameraj na mozne uniky vzduchu.
skontroluj hadicky, hlavne v miestach kde sa pripajaju na ventilovy blok a do mechov. potom samotne mechy. ak vylucis uniky vzduchu, az potom zacni riesit kompresor, ventilovy blok, cidla atd.
najdi si niekoho v blizkosti. kto ma diagnostiku, moze to velmi pomoct pri hladani chyby. chce to pevne nervy
najprv sa zameraj na mozne uniky vzduchu.
skontroluj hadicky, hlavne v miestach kde sa pripajaju na ventilovy blok a do mechov. potom samotne mechy. ak vylucis uniky vzduchu, az potom zacni riesit kompresor, ventilovy blok, cidla atd.
najdi si niekoho v blizkosti. kto ma diagnostiku, moze to velmi pomoct pri hladani chyby. chce to pevne nervy
Ahoj chlapi. Mám taky lehký problém s EAS. Když zaparkuju dopo auto a přijdu se večer podívat, mám pravou zadní stranu spadlou. Ostatní drží až do rána, kdy leží celý RR na zemi. Potom trvá tak 5min než se dofouká. Po dofoukání nemám žádný problém a vše funguje jak má bez problémů a kontrolky jsou OK. Jsem kousek od Lovosic. Nevíte jestli je někdo blízko s diagnostikou? Díky
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Liška píše:Ahoj chlapi. Mám taky lehký problém s EAS. Když zaparkuju dopo auto a přijdu se večer podívat, mám pravou zadní stranu spadlou. Ostatní drží až do rána, kdy leží celý RR na zemi. Potom trvá tak 5min než se dofouká. Po dofoukání nemám žádný problém a vše funguje jak má bez problémů a kontrolky jsou OK. Jsem kousek od Lovosic. Nevíte jestli je někdo blízko s diagnostikou? Díky
diagnostiku mas doma. JAR s vodou do rozprasovace.
-
- tel.: 777 295 178
- auto: P 38 2.5 dt
Pokud chceš diagnostika je jsem přímo z ústí stačí zavolat Mára