odešlo mi relátko, nebo páčka na světla?
Moderátor: Miky_CZ
odešlo mi relátko, nebo páčka na světla?
Potřeboval bych radu.. myslím, že mi odešla páčka na zapnutí dálkovejch, ale raději si to tu nechám potvrdit. tlumený mi svítí normálně ale jakmile chci zapnout dálkové, celé auto krom palubky zhasne.. Přesně v tu chvíli, když je slyšet to cvaknutí, jak se v tý páčce něco přepne.. ale potkávačky fungujou - když páčku podržím jen na půl, aby se nepřecvakla.. tak dálkové svítí.
Do SZ rovnou přijímám nabídky na součástku
Díky
Do SZ rovnou přijímám nabídky na součástku
Díky
Land Cruiser HZJ78
discovery II
suzuki samurai cabrio :-)
discovery II
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Re: odešlo mi relátko, nebo páčka na světla?
To dela vyhorela packa. Je to slaby clanek.
Sere se to i na D1????,,,, ja myslel že jen defy....
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
I v D2 jsou světla přímo spínaná páčkou, bez relátek. Akorát oproti Defu je podstatně lépe řešená. Bohužel je to uvnitř namazané nějakou hustou vazelínou, která časem jak vysychá ještě houstne a potom dovede kontakty buďto rovnou odizolovat, nebo alespoň zvětšit jejich přechodový odpor tak, že se začnou ohřívat. Mě prozatím pomohlo rozebrat a vyčistit. Pro případné nové namazaní se nesmí použít vazelína se silikonem (to platí u všech relátek a vypínačů).
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
tak je pro mě docela překvapení, že je to spínaný rovnou páčkou.. Zkusím to teda rozebrat a vyčistit. Těch slabších článků je nějak moc 

Land Cruiser HZJ78
discovery II
discovery II
- Balu1989
- tel.: 725 594 313
- auto: D4
Ahoj
trochu OT, ale když jsou U D2 spínáné rovnou páčkou je to u i RR P38? žádné relátko na světla, jsem nenašel
Honza
trochu OT, ale když jsou U D2 spínáné rovnou páčkou je to u i RR P38? žádné relátko na světla, jsem nenašel

Honza
PER ASPERA AD ASTRA
P38 2,5 DSE 99 - pneu 235/85 R16 +1" nahoru, +6cm do šířky, CB, zahrádka, už není:-(
D3 05 TDV6 :-) - x-lifter, pneu 265/70/17, navíjedlo, prahy
D4 12 SDV6 - x-lifter, naviják, prahy......, stále se vylepšuje :-D
P38 2,5 DSE 99 - pneu 235/85 R16 +1" nahoru, +6cm do šířky, CB, zahrádka, už není:-(
D3 05 TDV6 :-) - x-lifter, pneu 265/70/17, navíjedlo, prahy
D4 12 SDV6 - x-lifter, naviják, prahy......, stále se vylepšuje :-D
nevím ale P38 už je částečně uplácanej z BMW dílů.. nebude to už mít nejakej lightmodul?
Land Cruiser HZJ78
discovery II
discovery II
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Já jsem z toho byl taky překvapenej, když jsem páčku rozdělával kvůli špatnému spínání blinkrů v zimě.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
jo.. je pravda, že když přituhovalo, tak než se auto trochu ohřálo.. blinkry měly jako by zpoždění. To sedí na tu zatuhlou vazelínu
Land Cruiser HZJ78
discovery II
discovery II
Na mojej D1 to bola packa. Prvy krat sa mi to stalo na rychlostnej ceste. Prepnem na dialkove a vsetko zhaslo. A to pri obiehani. Tma jak v rici este ze svietil ten obiehany. Potom sa mi to stalo este raz a musel som to riesit lebo to bolo o drzku. Kamarat mi povedal aby som sa ju ani nesnazil opravit tak som kupil novu.
asi to bude tím.. tak díky za hodnotné rady 

Land Cruiser HZJ78
discovery II
discovery II
Kupec18 : Na D1 docela standartní závada. Páčky jsou slabinou D1 i D2...teda mimo jiné 

u D2 jich ještě trochu přibylo

Land Cruiser HZJ78
discovery II
discovery II
- PatrikM
- tel.: 0911480494
- auto: FREE 2.0 ,D1(300tdi)
Ano bude to páčka nám to robilo aj Freelanderi 1 tam je taká istá páčka ako mám v Disco 1 , všetko bolo ok kým som do hlavných svetiel nedal 100wat žiarovky a tie ju dorazili
....

Ex .FREELANDER 2.0Di-lift 2",nájazďak,Hella,nav.5000lb+blbosti navyše,
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
Abych to tu nějak uzavřel.. Podle vašich rad jsem si od Karla nechal do Jihlavy přivézt páčku, na místě vyměnil a už je v noci zase vidět 

Land Cruiser HZJ78
discovery II
discovery II
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
na me d1 mi v poloze "parkovacky" svití i h4 když prepnu na potkavacky rozsviti se to malinko vic je možne ze to delá packa?
tyjo... to nevím, V tvojim případě bych asi šel jako první po konektorech od světel, kostrách atd. Nebo jestli tam nemáš nějak pofidérně připojený přídavky.
Spíš nějakej zkrat, rez, vzhřátý konektory... to bych tady asi hledal já
Spíš nějakej zkrat, rez, vzhřátý konektory... to bych tady asi hledal já
Land Cruiser HZJ78
discovery II
discovery II