BArevný podzim
Moderátor: Rover
- tomáš štěpnička
BArevný podzim
koukal jsem.... naLRSC je informace o akci Barevný podzim.....vzhledem k tomu že na LRSC nejsem registrovaný,tak píši sem a někdo třeba nějaké info dodá o programu
Re: BArevný podzim
Ona je to ale asi klubová akce a proto to není tady, kdyžtak organizuje Pajam, tak mu napiš...
Country boy...
Zveme Vás na první akci v našem kraji která proběhne 8.října 2016 od 9:00
Program výletu je následující:-
-sejdeme se u Chloumku (Mělník) místo ještě upřesním
- cestou necestou se vydáme na Kokořín kde máme vyjednanou prohlídku
- projedeme se podzimní krajinou a po nějaké terénní vložce zastavíme v Lobči, kde proběhne exkurse v parostrojním pivovaru (prodávají i pivo v lahvích)
- pak se vydáme mezi skalami do Ráje a kolem hradu Houska a trochou terénem na jídlo do Starých Splavů
Ve Splavech se budeme stravovat v příjemném prostředí restaurace Sklípek, je zde možné i přespat
Pavel a Radek
Tak jsem to snad napravil
- jo a akce je jen pro land rover series
Program výletu je následující:-
-sejdeme se u Chloumku (Mělník) místo ještě upřesním
- cestou necestou se vydáme na Kokořín kde máme vyjednanou prohlídku
- projedeme se podzimní krajinou a po nějaké terénní vložce zastavíme v Lobči, kde proběhne exkurse v parostrojním pivovaru (prodávají i pivo v lahvích)
- pak se vydáme mezi skalami do Ráje a kolem hradu Houska a trochou terénem na jídlo do Starých Splavů
Ve Splavech se budeme stravovat v příjemném prostředí restaurace Sklípek, je zde možné i přespat
Pavel a Radek
Tak jsem to snad napravil

- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
Skodaaa že ne i pro Defíky .....bych přijel 

- tomáš štěpnička
já bych jel děsně rád svím RRC z roku 1981
páč moje serie není v kondici hodné této trasy

- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to super - počasí sice nebylo úplně ideální, ale zase jsme se na cestách nepřetlačovali s turisty. Navíc se vůbec neprášilo

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Děkuji organizátorům Pavlovi a Radkovi za super podzimní akci Martinovi za možnost spolujezdce a Honzovi za vložené fotografie.Děkuji K.
-
- tel.: 777667094
- auto: D1 300Tdi
Krásní dědové na procházce,
.

- tomáš štěpnička
stačí jedna fotka aby člověk viděl,že to nakonec nebylo jen pro LR na listech.....škoda to bych jel též 

- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
?????tomáš štěpnička píše:stačí jedna fotka aby člověk viděl,že to nakonec nebylo jen pro LR na listech.....škoda to bych jel též
Sent from my iPad using Tapatalk
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Nevím jak by se Ti dalo vysvětlit že to byl za á klubový sraz, za bé protože to byl klubový sraz tak jsou obyvkle tolerovány LR 90 a 110 do roku 85 vzhledem k jejich veteránskému potenciálu. Nic takového ale nemáš. Pokud jsi chtěl někam přijet s RRC tak jsi měl přijet do Lešan, kde byla vypsaná kategorie RRC a byli jsme tam s RRC jen dva.tomáš štěpnička píše:stačí jedna fotka aby člověk viděl,že to nakonec nebylo jen pro LR na listech.....škoda to bych jel též
Country boy...
- tomáš štěpnička
v pořádku ...nevěděl jsem že se ,,klubovost" bere tak přísně

tady je pohyblivý záznam:
to záleží jestli seš členem klubu ,/ nebo jestli se nakonec nedobýváš do zavřených dveří ?/ , většinou platí "přísná klubovost " na nečleny . -nějak si to zjistit,
Znova opakuju - nebyla to akce pro RRC, dědkem nebo LR 90 nebo 110 do r.v. 1985 mohl přijet i nečlen. Tedy mohl jsi přijet i Ty svou S3, ale s RRC ne. Je to tak těžké pochopit? S Tebou je to těžký...
... a řeči o árech bereme spíš ta takový folklór, o kvalitách ára přece ví každý takže to nikoho nepřekvapi, to je jasný.

Country boy...
- tomáš štěpnička
já to chápu...už jsme si to přeci vyjasnili
Aro bych nerozebíral.....na tom by jsme se vážně neshodli ...ale to by patřilo někam do jiné diskuze

Aro bych nerozebíral.....na tom by jsme se vážně neshodli ...ale to by patřilo někam do jiné diskuze