celkem koukám po téhle
http://www.auto-plus.cz/Car/1043413/lan ... rPage=seat
Neznáte někdo tohle auto? Případně nemůže mi na to někdo kouknout? Nemám s LR zkušenosti a nechci jet zbytečně 450 km

Díky moc
Moderátor: Miky_CZ
pokud to zvedáš z NORMAL na OFF ROAD, musí se zvednout celé auto. Stejně tak, pokud je vypuštěné.TomJT píše: 17 led 2017 10:01 Zeptam se na rychlo. Kdyz zvedam auto tim tlacitkem tak se moc nezveda predek ale hlavne zadek. Je to normalni?
to by mu šly saze z výfukuNOTIX píše: 17 led 2017 20:27 Ahoj, tak koukam že koupeno![]()
jinak může být prsklá hadice na sani, je to vžy prasklé v horním ohybu ze zaní strany (směrem do motoru)
měl jsem ji taky prasklou, je to klasická závada
to může být cokoliv, raději tě nebudeme hned ze začátku strašitTomJT píše: 17 led 2017 10:49 Uz v pohode stacilo to projet. Nejspis do dlouho stalo. Ale druha vec.. kdyz pridam plyn ma to divnej valivej zvuk nevim jak to popsat lip nez ššš ššš ššš dela to jen pod plynem
měl jsem to taky a saze mi nešli , nehlásilo to žádnou poruchu a ani to nepadalo do nouzáku.
já to měl taky, přesně, jak popisuješ. Americká páska to provizorně do výměny hadice vyřešila, ale když jsem akceleroval, tak bylo za mnou černého dýmu, jako ze staré AvieNOTIX píše: 18 led 2017 05:51 měl jsem to taky a saze mi nešli , nehlásilo to žádnou poruchu a ani to nepadalo do nouzáku.
prasklinu jsem přelepil stříbrnou páskou a krásně to začalo pískat jak jí to protrhlo, do té doby jen malilinkaté syčení
tady se to řešilo
viewtopic.php?f=6&t=28211