Původně jsem byl rozhodnut pro General Grabber AT viz. obrázek, ale v tomto rozměru jsem je bohužel neviděl

Nemá někdo nějaký typ? Něco vyzkoušeného?
Zajímá mne jen silnice a terén, sníh ne - na ten mám zimáky.
Díky moc.
Benja
Moderátor: Acon
Ahoj Petře, díky moc za nabídku, ale Duratracy, ač vypadají na pohled moc hezky, jsou už pro můj účel moc off. Na medvědech jsem jezdil v létě jenom MT, ale u DIV už volím jinak, asi jsem vyměklpetr štrof píše: 28 úno 2017 15:07 čau Benji
můžu zapůjčit na zkoušku GOODYEAR WRANGLER DURATRAC co se dával na G4 ale není to rozměr co chceš
je to klasika D4 255/55/19 ale nový stály hubičku
Tome ale jo, máš pravdu, ale BFG jsem jezdil 6 let a chci změnu a BFG jsou opravdová AT se vším všudy a já spíše hledám nakonec něco mezi AT a silnicí...MadTom píše: 28 úno 2017 14:58 BFG AT jsou moc off? A já jsem si myslel, že to jsou úplně klasické ATčka, které se docela osvědčili.
Díky, už jsem koukal a mají je v mém rozměru i v ČR dokonceBadus píše: 28 úno 2017 21:25 Zkus se podivat jeste na Yokohama Geolander G012. Jsou to slusny gumy.
Jojo, nakonec asi tak...hodně zvažuju ty Coopery Discoverer AT3....na to jak mají hluboký vzorek, tak jsou prý dost tiché a mají slušnou ekonomiku provozu...na pohled to sice vypadá jako dodávková guma, ale to vem čert. Boky jsou dvouvrstvé...pro třívrstvé už bych musel jít třeba do S/T, ale to už je zbytečné...jinak ty AT3 jsou velmi rozšířené v US a je s nimi hodně zkušeností, vesměs pozitivních...MadTom píše: 01 bře 2017 07:42 Tedy chceš silniční gumy s odolností ATček proti průrazu. To je docela dobrej nápad, vzhledem k tomu, na jaké auto to hledáš a kam budeš nejčastěji jezdit.
petr štrof píše: 28 úno 2017 15:07 čau Benji
můžu zapůjčit na zkoušku GOODYEAR WRANGLER DURATRAC co se dával na G4 ale není to rozměr co chceš
je to klasika D4 255/55/19 ale nový stály hubičku
Ty Conti se mi líbí taky, už mi je včera radil i Michal, ať na ně mrknu, ale nevyrábějí se v mém rozměru. Když jsem si vyzkoušel, co DIV zvládá i na silničních gumách a vzhledem k mému využití auta, se fakt budu pohybovat někde mezi silniční gumou a AT. Kdybych jezdil jen v rádiusu 100 km, asi vyberu nějaké ostřejší AT nebo něco mezi AT a MT, ale takto...petr štrof píše: 01 bře 2017 07:48 hele není to úplně tak , předtím jsem měl General Graber AT 2 ty se mi sjely poměrně brzo
ty Duratrac jsou inovovaný od těch posledních a jsou měkčí a kupodivu i tišší než ty Grabry
mě se líbí Continental cros contact 255/60/18 mám ji na rezervě jelo se s ní D4 London - PEKING K 1 000 000 Diskaveře
ale jsou drahé a hlučnější než ty Duratraci
https://www.carspneu.cz/pneumatiky/cont ... 0wodI2QKig
http://www.pneumatiky.cz/goodyear-wrang ... Gwodo8cC8A
https://pneumatiky.heureka.cz/general-g ... -r18-109h/#
Super, díky za názor i zkušenostiBadus píše: 01 bře 2017 07:59 Co dulezity?! To je nejduuulezitejsi! [emoji23] [emoji106]
Ty Geolandery jezdi kolega na D3. Ma tusim uz druhou sadu a neda na ne dopustit. Je to celkem kompromisni guma bliz k silnicni. Nikdy jsem si nevsiml, ze by byla hlucna. Ale ja se vzdy jen vezu s nim, ridil jsem jeho auto jen parkrat a to jsem nikdy moc nevenoval pozornost tem gumam. Ale zeptam se ho. V terenu to nikdy moc nesetril a vzdy se smal, ze dojede stejne tam co my...a louze plny 70cm bahna proste objizdi...
Co se tyce Cooperu - AT3 jsem nikdy nemel. Nicmene mel jsem STT , ted mam ST Maxx (taky dost meknu [emoji23] ) a musim rict, ze tyhle ST Maxx me desne prekvapily svou nehlucnosti. Na silnici jsou naprosto v pohode, v terenu pro me vic nez dostacujici. Odolnost proti prurazu rekl bych skvela. Tim celym blabolenim jsem chtel rict, ze az budu dal "meknout", coz se asi stane s dalsim prezouvanim, tak asi zase zustanu u Cooperu, protoze jsem jim vlastne nikdy nemel co vytknout...
Petře, v ničem - díky za odkaz, ten evropský web mi vůbec tunhle rozměrovou variantu nenabízel.petr štrof píše: 01 bře 2017 10:40 proč ten rozměr Benjo ty Coopery AT3 , včem je lepší širší guma ? Pokud jak píšeš bude ze 70% na asfalt.
Druhá věc co máš od pana Stehlíka zapsáno.
není lepší 255/70/18 Cooper AT 3
http://www.discounttiredirect.com/direc ... ruck%2FSUV
Petr