RR Sport 13+
RR Sport 13+
Hluk převodovky se mi ozývá při akceleraci, nebo při rychlosti cca 45km v hodině. Řekl bych ,že vyje. Je nás zatím málo co mají RRS +13. Nemáte někdo zkušenost? Mám najeto 33 tis.
Re: RR Sport 13+
Vůbec mě není jasné o který RR sport se jedná takto ti nikdo moc nepomůže.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
Pardon za nepřesné údaje. Je to RRS Hse , rok výroby 2/2016 s motorem TDV6 a osmistupňovou převodovkou s samosvorným šroubovým diferenciálem torsen.
Nevím jestli vyje převodovka nebo torsen. K přirovnání to zní jako messerschmitt při útoku. Jde to nejvíc slyšet při razantnější akceleraci, nebo v normální rychlosti 45 až 60 km/h.
Nevím jestli vyje převodovka nebo torsen. K přirovnání to zní jako messerschmitt při útoku. Jde to nejvíc slyšet při razantnější akceleraci, nebo v normální rychlosti 45 až 60 km/h.
Rossi s takymto problemom musis ist do servisu. Servisak sa na to musi pozret aby urcil od kial ide ten zvuk. A zaruka co? Nebude?

To je ten problém, už dvakrát mi řekli ,že nic neslyší.Že prý je to v normě. Moje auto a 2 miliony hučí a já nemám konzultanta , nebo radu jak to identifikovat.
ok, v tom pripade, koukni sem a vyber si nekoho... :
viewforum.php?f=12
PS: dopln si do sveho profilu svou lokalitu ....
viewforum.php?f=12
PS: dopln si do sveho profilu svou lokalitu ....
Nenechat se odbít, trvat na sepsání reklamace. Do této chvíle to byly jen takové řeči technika. Jakmile je na stole reklamace, je důkazní břemeno na jejich straně a musí dokázat, že je vše v pořádku. Pokud by ani nyní neakceptovali problém tak soudní znalce a soudit se. Nebo prodat auto a vyhnout se této prémiové značce obloukemRossi píše: 28 bře 2017 10:02 To je ten problém, už dvakrát mi řekli ,že nic neslyší.Že prý je to v normě. Moje auto a 2 miliony hučí a já nemám konzultanta , nebo radu jak to identifikovat.
Docela pomůže je pohanit na facebooku na jejich oficiální stránce.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
U par aut to resil autorizak vymenou zadniho diferaku... Asi vi o nejakem problemu, ale podle me staci vymenit olej v pridavce a provest adaptaci. Uz sem jich par takle vylecil. Vetsinou D4.
Vyřešeno. V rámci záruky byla vyměněna rozvodovka je klid. Děkuji za rady. Rossi