hmlovky DII - vyriesene
Moderátor: Miky_CZ
hmlovky DII - vyriesene
Nazdar chalani, mam taky problem urcite niesom sam, hmlovky resp. sklicka su uz uplne kaput. Rozobral som to sklicko som vymrvil obkreslil, a chcel som si v sklenarstve dat vyrezat sklicko, ktore by som nalepil sklenarskym silikonom na povodne telo reflektoru, na moje nemile prekvapenie, mi nedokazu spravit kalene alebo aj inak upravovane sklo s takym malym prierezom. Myslite ze obycajne sklo by to znieslo myslim tu teplotu??Rozmyslam ze na neho potom nalepim neaku 3Mku foliu aby sa mi hned nerozpadlo. Mam DII facelift cize su to tie okruhle z DIIIky a aj niektore RR ich maju, nemate niekto na predaj za sluzny peniz, alebo ako ste to riesili vy?
Naposledy upravil(a) michscho dne 26 úno 2008 18:05, celkem upraveno 1 x.
DII facelift V8 4.0l HSE G4 optik
fuuha no tak to ma podrz, u nas mi povedali, ze jedna hmlovka vyjde okolo 5-6 tisic, to su ale hovada
uprava prispevku .... aktualna cena 7.600,- tak uznajte len 7tisic rozdiel tak to sa oplati
este jedna uprava prispevku
A.M.T. brno 2.700,- CZK tak je to o poznanie lacnejsie, ale na tych vasich 700 kacek to nema. dajte kontakt kupim aj L aj P
uprava prispevku .... aktualna cena 7.600,- tak uznajte len 7tisic rozdiel tak to sa oplati

este jedna uprava prispevku
A.M.T. brno 2.700,- CZK tak je to o poznanie lacnejsie, ale na tych vasich 700 kacek to nema. dajte kontakt kupim aj L aj P
No je to pár měsíců zpátky a rozhodně jsem za mlhovku tolik peněz nedával. Musel bych za učetní kouknout do faktur, abych ti to řekl přesně. No třeba se v A.M.T. v Praze ošidili a já ušetřil. Vážně nevím co k tomu říct... 2700,- je docela dost. Zkus Karla Slámu, ale tuším, že teď někde cestuje.
Disco mi zachránilo život
vyriesene
tak uz som to vyriesil, dal som si vyrezat sklicka z lepeneho 5mm skla, sedi to ako uliate, a ked to pukne, aspon sa to nevymrvi, kedze to bude drzat folia. kamarat elektrikar spominal, ze na tipe si spravil hmlovky z plexiskla a vobec sa moc nehriali, takze snad to vydrzi ... a stalo ma to 0,0 Sk .... a to se vyplati
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Se skly ma mlhach je zakladni problem v tom, ze jsou nizko nad terenem. Takze pokud je mas rozsvicene a (jako ja) napriklad nekde zaparkujes to horke sklo do kupy snehu, tak praskne i original (stalo se mi na sluzebni skodovce nekde u Val-Mezu) slysite jen takovy lupnuti.
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
-
- tel.: 00421905690106
- auto: LR DISCOVERY II
Re: hmlovky DII - vyriesene
Máte niekto kontakt priamo na predajcu tých lacnejších hmloviek na dII facelift? prípadne webový odkaz na stránku?