Přes zimu plánuju vyvařit svoji D1 300tdi a chtěl jsem se zeptat, co je na autě (rám, karoserie, plecharina apod) hliníkové a co z oceli, abych věděl, jestli mám uhánět kámoše s tigem nebo jestli si vystačím sám

Díky moc!

Moderátor: Miky_CZ
Díky, to rád slyším, aspoň si vystačím s CO2pojir píše: 09 lis 2017 19:58 Vicemene ram a kastle ocel, vnejsi plechy hlinik... Vsak vem magnet a zkus si s nim obejit auto, tak o tom ziskas predstavu nejlip![]()
Párkrát je tam pěkně schovaná, ale nic hroznéhoMarty_LR píše: 10 lis 2017 20:58 Fakt tam moc koroze nemáš ...![]()
Je to tak na víkend práce (nepočítám rozebrání)...
Ahoj, nechceš dělat rovnou ty D1 300tdi dvě najednou?Addnye píše: 09 lis 2017 19:55 Ahoj!
Přes zimu plánuju vyvařit svoji D1 300tdi a chtěl jsem se zeptat, co je na autě (rám, karoserie, plecharina apod) hliníkové a co z oceli, abych věděl, jestli mám uhánět kámoše s tigem nebo jestli si vystačím sám![]()
Díky moc!![]()
![]()
Tak budu rád, když to budeš taky dokumentovat, aspoň budu vědět, co všechno mě čeká...Addnye píše: 12 lis 2017 17:31 Sám mám na tom ještě co dělat a co vyrábětkolik na to bude času záleží na tom, jak zvládnu zkouškové
![]()
Snad bude do srazu hotová a budeš se moci kochatMarty_LR píše: 12 lis 2017 20:00 Na tu dokumentaci budu taky hodně zvědav! Když už byla moje ... mě čeká vyvaření žlábku ! A to je teprve oříšek ..![]()