Samotné lepení je standardní, ale odstrojit a nastrojit to je trochu specifické, sloupky apod. Ale sám jsem to ještě nedělal a v brně už vůbec ne

Ale jsou lepiči oken, kteří dojedou i někam na místo, pak je možnost si to odstrojit sám a nechát je jen lepit okno a pak zase piplačkovat sám. rozhodně si pohlídej, aby po operaci bylo okno také vyhřívané, cena je dost rozdílná a opravdu to je rozdíl po pár minutách jízdy. Vyhřejvané se prostě nezamlží vůbec, ale te´d mám nevyhřívané a když do toho auta lezu nejčastěji v holinkách a prostě spodních několik centimetrů podlahy je bláto a sníh a vlezu do toho ráno, tak se mi to mlží i několik kilometrů fest. Celkově při delší jízdě je to fuk, ale ty první momnety, kdy do toho člověk třeba vleze zmáčenej deštěm - to to vyhřejvání pomůže dost proti mlze.
jinak standardní obchodní schéma různých vyměňovačů z pojistek (hlavně teda povinné ručení) je takové, že nějakou spoluúčast nebo práci si schovaj do provize v ceně skla, podle podmínek pojišťovny, zkrátka tak, aby zákazník zaplatil nulu, ale to znamená, že maj na práci třeba jen pár stovek - prostě, že to za hodinku vyměněj, což se asi na fabii vyplatí, ale na D2 se jim to vubec vyplatit nemusí a oni to dobře věděj (podle času), takže až se s tím budou sr*t moc dlouho, tak to pak možná odfláknou - všichni víme, jak jsme pečliví, když jsme nasraní

Třeba si jen nebudou chtít nakrknout pojiš´tovnu, že zrovna tvoje okno měnili 4 hodiny, záleží na podmínkách toho krytí pojištění...
Ty lišty by podle mne měly jít použít znova, ale musej se 100% očistit, a to jsme zas...