Spanie v Disco3/4
Moderátor: Acon
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Spanie v Disco3/4
Nazdar chlapi, je sú celé vlákno o spaní v D2 no takmer ani ťuk o D3/4. Nejaké skúsenosti? Foto? Nemyslím stan na streche. Spanie v aute.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Re: Spanie v Disco3/4
Ahoj,
hledej to spíš ve vláknech jednotlivých majitelů, moc hezky to má udělaný Rennie:
viewtopic.php?f=30&t=32293&hilit=rennie&start=20
Jinak co jsem tak vysledoval, tak existují dvě základní cesty - buď šuplíky, jak to má právě Rennie, nebo se vybere vše, co je pod podlahou kufru (hever, klíč atd. včetně toho polystyrénu) a tam se dají přepravky. Díky tomu, že ty přepravky "zapustíš" do dna kufru, Ti to potom tvoří rovinu se sklopenými sedačkami. Zkus pohledat, má to takhle třeba HST.
Já budu mít ležení příští týden, jdu cestou šuplíků, sice díky tomu bude málo místa nad hlavou, ale mám s tím zkušenost z předchozích aut a vyhovuje mi to.
hledej to spíš ve vláknech jednotlivých majitelů, moc hezky to má udělaný Rennie:
viewtopic.php?f=30&t=32293&hilit=rennie&start=20
Jinak co jsem tak vysledoval, tak existují dvě základní cesty - buď šuplíky, jak to má právě Rennie, nebo se vybere vše, co je pod podlahou kufru (hever, klíč atd. včetně toho polystyrénu) a tam se dají přepravky. Díky tomu, že ty přepravky "zapustíš" do dna kufru, Ti to potom tvoří rovinu se sklopenými sedačkami. Zkus pohledat, má to takhle třeba HST.
Já budu mít ležení příští týden, jdu cestou šuplíků, sice díky tomu bude málo místa nad hlavou, ale mám s tím zkušenost z předchozích aut a vyhovuje mi to.
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Live long and prosper.
já si udělal takové spaní, je to upgrade spaní, co vymyslel "HST"
- Přílohy
-
- 08P1220224.jpg (50.47 KiB) Zobrazeno 4783 x
a další 2 vlákna, přímo na spaní v D3, stačí jen hledat
viewtopic.php?f=6&t=24790
viewtopic.php?f=6&t=8155&start=60

- Acon
Rennieho vlákno som pozeral. Tak nejako to spravím aj ja.mal som hlavne problém s chladničkou. Je vysoká 54cm. No ak vyhodím strednú sedačku bude toOK
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- PEPO
- tel.: 0905605225
- auto: FREELANDER+D3
Tie konštrukcie máte kôli tomu aby ste tam mohli dať verjach a tak??
Lebo ja si vystačím s cestovným trojdielnym madracom..Naposledy som tam spal včera v noci..
Lebo ja si vystačím s cestovným trojdielnym madracom..Naposledy som tam spal včera v noci..
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně je rozdíl mezi tím, jak se dá složit druhá řada sedadel v 5-ti místné a 7-mi místné verzi. A protože je to rozdílné, začal bych asi tím.
- PEPO
- tel.: 0905605225
- auto: FREELANDER+D3
Aha..Tak už viem.
Ja mám len 5 miestne auto a zadné sedačky sa mi dajú zložiť do jednej roviny s úrovnou kufra...A tá konštrukcia asi čím je vyššie ,tak o to horšie sa z tadial zlieza,nie? Ja som tiež tak uvažoval že by som si to tak upravil- nie je problém cačo pozvárať a že by som mal pod postelou chladničku a nejaké boxy , krabice čo potrebujem k rybárčenieu.Ale mám aj prívesný vozík s plachtou a toto všetko mám vlastne tam..Tak zatial som od výroby nejakého spania v D3 upustil a zatial si vystačím s tým trojdielnym madracom...
Ja mám len 5 miestne auto a zadné sedačky sa mi dajú zložiť do jednej roviny s úrovnou kufra...A tá konštrukcia asi čím je vyššie ,tak o to horšie sa z tadial zlieza,nie? Ja som tiež tak uvažoval že by som si to tak upravil- nie je problém cačo pozvárať a že by som mal pod postelou chladničku a nejaké boxy , krabice čo potrebujem k rybárčenieu.Ale mám aj prívesný vozík s plachtou a toto všetko mám vlastne tam..Tak zatial som od výroby nejakého spania v D3 upustil a zatial si vystačím s tým trojdielnym madracom...
Tak u mě (a asi u ostatních) je to spíš o expedicích a o potřebě sebou vzít spoustu věcí, jídla a ještě se v autě vyspat, aniž by člověk musel přerovnávat každý večer spoustu tašek z kufru na přední sedačky, nebo pod auto atd.
já mám tam vše, co potřebuji.
Lednice se vejde místo kteréhokoliv sedadla, ještě je dobré jedno sedadlo nahradit bednou, jak to má HST. Mezi 1-2 řadou nádrž na 25l teplé vody pro sprchování, ...
Pod spaní se mi vejdou bedny a pohodlně si tam na matraci i sednu. O pohodlí při převlékání se ani nemluvím. To si myslím, že když je spaní v úrovni oken už moc jednoduše nejde
Lednice se vejde místo kteréhokoliv sedadla, ještě je dobré jedno sedadlo nahradit bednou, jak to má HST. Mezi 1-2 řadou nádrž na 25l teplé vody pro sprchování, ...
Pod spaní se mi vejdou bedny a pohodlně si tam na matraci i sednu. O pohodlí při převlékání se ani nemluvím. To si myslím, že když je spaní v úrovni oken už moc jednoduše nejde
Myslím, že jak to má xxx a HST je to dobrý kompromis, vejde se tam dost věcí a přitom se tam dá v klidu posadit, převléknout...
No já ale jdu do šuplíků, protože dole v autě budou spát hlavně děti, takže mi ten nedostatek výšky tolik nevadí
No já ale jdu do šuplíků, protože dole v autě budou spát hlavně děti, takže mi ten nedostatek výšky tolik nevadí

- Acon
Ja práve hľadanie používam a zadal som presne "spanie v D3" v Sk aj CZ, vyhodilo mi 78 strán balastu až na Rennieho vláknoxxx píše: 02 kvě 2018 10:16 a další 2 vlákna, přímo na spaní v D3, stačí jen hledat![]()
a mě vyjely pouze 2 strany, toho co jsem hledalAcon píše: 02 kvě 2018 20:21 Ja práve hľadanie používam a zadal som presne "spanie v D3" v Sk aj CZ, vyhodilo mi 78 strán balastu až na Rennieho vlákno
![]()

-
- tel.: 776179179
- auto: LR D3 V8 4,4 HSE
Pro me kvuli jezdeni s rodinkou komplet je důležitý ulozny prostor a trvale potrebuji druhou radu sedadel. Ac mame relativne malo mista na vysku vubec nemame problém. Dokonce jsme par krát spali vsichni v aute. Dva dospeli syn 2 roky a madarsky ohař a dalo se v klidu. Jinak ja se snazim spat venku
Byt ulozneho mista mame dost tak je to porad malo .o))
Preci jen by ten Suburban nebo Excursion byl lepsi ale zase s temi obludami se clovek všude nevejde
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Byt ulozneho mista mame dost tak je to porad malo .o))
Preci jen by ten Suburban nebo Excursion byl lepsi ale zase s temi obludami se clovek všude nevejde
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
LR Discovery 3, 4,4 V8, 2006, sporák pohon, ARB atd