Ahoj,
chtěl bych poprosit o radu - nějak jsem se letos nevyjezdil, Albánie, Ukrajina, Polsko a ještě pořád nemám dost. Chtěl bych ještě v listopadu vyrazit, nemáte někdo nějaký zkušenosti, kam se dá takhle na začátku zimy vyrazit?
Přemýšlel jsem o Rumunsku, Apuseni, ale nemám zkušenost, nikdy jsem takhle pozdě nebyl.
Jezdíte někdo ještě v listopadu? A kam?
Nemám bufíka, tak předpokládám spaní někde v penzionu.
Moc díky za tipy!
V.
Kam na pozdní podzim?
Moderátor: Miky_CZ
Kam na pozdní podzim?
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
Re: Kam na pozdní podzim?
Záleží jestli chceš offroad nebo něco vidět. My jsme s oblibou jezdili na podzim do Alp - Rakousko nebo Itálie - Dolomity. Ale to dáš i osobákem. Ikdyž je tam i pár míst kde se dá jet po šotolinách, ale k tomu jsem se zatím nedostal, případně mrkni na https://alpenrouten.de/regions.html
Land Rover Discovery 2 Td5
Krásný, díky za tip!masar píše: 23 říj 2018 07:27 Záleží jestli chceš offroad nebo něco vidět. My jsme s oblibou jezdili na podzim do Alp - Rakousko nebo Itálie - Dolomity. Ale to dáš i osobákem. Ikdyž je tam i pár míst kde se dá jet po šotolinách, ale k tomu jsem se zatím nedostal, případně mrkni na https://alpenrouten.de/regions.html
Chtěl jsem si dát i offroad, ale spíš takový to ježdění mimo civilizaci, žádný velký divočiny
Nevím jak teď, ono se to rok od roku mění, ale třeba v těch Dolomitech bývalo na podzim skoro mrtvo. Spousty lidí je tam v létě a pak až v zimě, ale v tomhle období moc turistů není a auta jsou většinou jenom nadšenci, co se tam projíždí se sporťáky a s raritkama.
Land Rover Discovery 2 Td5
Tak jsem si pro odpověď dojel sám a je to Albánie
.
Byli jsme teď týden okolo Korče, přes den 12 stupňů, na sluníčku jsme byli normálně v tričku, teplíčko, pohoda.
I koupání bylo v termálních pramenech u Permetu, takže přátelé, když budete mít někdy chuť, tak podzimní Albánie prostě nádhera!

Byli jsme teď týden okolo Korče, přes den 12 stupňů, na sluníčku jsme byli normálně v tričku, teplíčko, pohoda.
I koupání bylo v termálních pramenech u Permetu, takže přátelé, když budete mít někdy chuť, tak podzimní Albánie prostě nádhera!