Teplotní čidlo paliva?????
Moderátor: Safraporte
Teplotní čidlo paliva?????
Nevíte někdo něco o teplotním čidle paliva? mam 1,8 16v r.v. 98 a nikde jsem nic takového nenašel ptám se protože mi psala KTS ka že mam teplotu paliva 200 stupňů tak nevím zda je to nějaká chyba diagnostiky nebo né joo a náhodou nějaký odkaz na servisní manuál? nevím jestli v rave je 1.8 16v r.v.98 ať zbytečně nestahuju a bylo by to k h...u jestli máte někdo zkušenosti co v tom Rave je podělte se popřípadě nějaký jiný ser.manuál ke stažení . díky
Freelander 1.8 16v
Re: Teplotní čidlo paliva?????
Fakt nikdo nichaasan píše:Nevíte někdo něco o teplotním čidle paliva? mam 1,8 16v r.v. 98 a nikde jsem nic takového nenašel ptám se protože mi psala KTS ka že mam teplotu paliva 200 stupňů tak nevím zda je to nějaká chyba diagnostiky nebo né joo a náhodou nějaký odkaz na servisní manuál? nevím jestli v rave je 1.8 16v r.v.98 ať zbytečně nestahuju a bylo by to k h...u jestli máte někdo zkušenosti co v tom Rave je podělte se popřípadě nějaký jiný ser.manuál ke stažení . díky

Freelander 1.8 16v
no ja mam vedomost ze motor by mal byt zhodny az na male detaily s HONDOU, ale je pravda ze ho vyrabali v UK, aj s tesneniami a semeringami a tie su kamenom urazu toho motora. no mozno sa mylim cital som to niekte na nete. Ja konkretne som s tym motorom nejak nemal tu cest, az na nejake vymeny olejov, cistenia klapiek a pod.
Ja som skor zastancom dieslov su omnoho silnejsie.
Ja som skor zastancom dieslov su omnoho silnejsie.