Nový
Nový
Zdravím pánové hledam defika dlouho sem přemýšlel a prostě defik je to co potřebuju mám pár otázek tak prosím o trpělivost otazka 1 má tu někdo naky pěkný na prodej otazka 2 když je oxidadace plechu je to velký problém jde to zastavit a nebo jdou nakoupit nové plechy Jak sou drahé otazka 3 na kolik vyjde kdybych koupil jeteho komplet go dilnu všechno mám mám zemědělství takže oprav se nebojím . A pak dily je to problém. ? A jaký typ koupit dekuji
- Addnye
- tel.: +420775472255
- auto: D1, D110
Re: Nový
Když si projedeš sekci defender, určitě najdeš všechny odpovědi na tvé otázky
A k cenové náročnosti dílů: https://www.litep4x4.cz/kategorie/defender
http://land-rover.eliott.in/cz/e-shop/c ... ender.html
- pro představu.
A kompletní GO auta? Na hodně, podle toho, co tam budeš dávat a zda nové nebo jeté se klidně dostaneš na jednou tolik ceny auta, ne-li na víc.
A jaký typ - to je jako by ses ptal, jakou ženskou si máš vybrat
Nevím, co se ti líbí, to musíš vědět sám. 

A k cenové náročnosti dílů: https://www.litep4x4.cz/kategorie/defender
http://land-rover.eliott.in/cz/e-shop/c ... ender.html
- pro představu.
A kompletní GO auta? Na hodně, podle toho, co tam budeš dávat a zda nové nebo jeté se klidně dostaneš na jednou tolik ceny auta, ne-li na víc.
A jaký typ - to je jako by ses ptal, jakou ženskou si máš vybrat

Discovery 300Tdi 96
Defender 110 300Tdi 93
Defender 110 300Tdi 93
- JeStRiKs
- tel.: 731621201
- auto: D90 300tdi
v nejlepším případě 300tdi, neboli mezi lety 1994-98. sám jsem teď jednoho koupil a byla to fakt výhra. Ale taky záleží kolik do toho chceš investovat
D90 300TDi - pozink. rám, ex military, - pracuje se na něm a ještě dlouho bude
Ex - D1 200TDi 2" lift
Ex - D1 200TDi 2" lift
Kup v co nejlepším stavu a pokud potřebuješ off vybavení tak už nastrojený. Opravovat budeš tak i tak. Motor je to jedno od 200Tdi po Td5 to není vyloženě průser vlastně ani ty novější. Mechaniku ti polátá kde kdo, ale drbat se s vyoxidovanám plechem se nikomu moc nebude chtít.
Jo název tématu máš dost debilní chtělo by to nazvat jinak.
Jo název tématu máš dost debilní chtělo by to nazvat jinak.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- Addnye
- tel.: +420775472255
- auto: D1, D110
Jestli to není tajné, kolik na to máš rozpočet? Kolik na auto a na případné opravy.plachy píše: 01 úno 2019 19:14 Zdravím pánové hledam defika dlouho sem přemýšlel a prostě defik je to co potřebuju mám pár otázek tak prosím o trpělivost otazka 1 má tu někdo naky pěkný na prodej otazka 2 když je oxidadace plechu je to velký problém jde to zastavit a nebo jdou nakoupit nové plechy Jak sou drahé otazka 3 na kolik vyjde kdybych koupil jeteho komplet go dilnu všechno mám mám zemědělství takže oprav se nebojím . A pak dily je to problém. ? A jaký typ koupit dekuji
Discovery 300Tdi 96
Defender 110 300Tdi 93
Defender 110 300Tdi 93
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Já bych zas doporučil spíš originální stav a pokud možno co nejméně koroze, jak napsáno výše.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
Na auto kolem 350 tisíc a opravy nevím jak se pohybujou v teto cenove relacíAddnye píše: 01 úno 2019 21:16Jestli to není tajné, kolik na to máš rozpočet? Kolik na auto a na případné opravy.plachy píše: 01 úno 2019 19:14 Zdravím pánové hledam defika dlouho sem přemýšlel a prostě defik je to co potřebuju mám pár otázek tak prosím o trpělivost otazka 1 má tu někdo naky pěkný na prodej otazka 2 když je oxidadace plechu je to velký problém jde to zastavit a nebo jdou nakoupit nové plechy Jak sou drahé otazka 3 na kolik vyjde kdybych koupil jeteho komplet go dilnu všechno mám mám zemědělství takže oprav se nebojím . A pak dily je to problém. ? A jaký typ koupit dekuji
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Taky doporučuji hledat auto bez koroze.
Vše ostatní na autě je na opravy jednoduché...
Vše ostatní na autě je na opravy jednoduché...
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Přesně tak, a koroze rámu je jedna z těch lépe řešitelných. Je třeba se podívat na dveře - ocelová kostra a hliníkový plech jako potah korozi vyloženě podporuje, sloupky a příčku mezi motorem a kabinou. Na druhou stranu, Defender má výhodu, že je to takové skládačka, velké díly u 110ky jsou dva - rám a střecha, všechno ostatní je podstatně menší.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
K těm dveřím - u posledních Defů jsou už dělné jinak - rám není svařovaný ale vylisovaný a plech je pozinkový. Vlastní výroba a navíc celé z hliníku je naprosto mimo, buďto by se musel použít hodně pevný dural nebo jiná slitina, nebo by to vyšlo nejspíš těžší než ty celoželezné, aby se zachovala stejná tuhost. A to se nebavíme o doplňkových bočních zesíleních, aby to mělo alespoň nějakou ochranu proti bočnímu nárazu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Znáte někdo defa jak je na prodej od viewtopic.php?f=30&t=25492 prodávaho ouzin