nerad zakládám nové téma, ale nepodařilo se mi najít žádné starší rozumné, v čem bych mohl pokračovat.
Doporučíte někdo funkční diagnostiku na novější modely, dejme tomu 2002 a výš, nebo alespoň 2005 výš?
Ideálně kdyby neuměla jen číst a mazat chyby + live data, ale i něco základního nastavit. Současně bych rád zaplatil jen za pořízení, žádné další poplatky za odemknutí dalších VIN, roční předplatné, atd.
Donedávna jsem měl iCarsoft i930, byla fajn, ale uměla jen číst a mazat chyby + live data. Potom jsem pořídil iCarsoft LR II a ta mě docela vypekla, tak už hledám v jiných vodách.
Koukal jsem na:
HAWKEYE TOTAL, ale u té mám pocit, že umí jen číst, mazat a live data? Nikde o tom moc nepíšou

HAWKEYE PRO - o té se mi nedaří najít vůbec nic kromě toho, že jí má Patrik v nabídce a už sakra leze do peněz

LYNX EVO (DA1500) - to jsem teď ještě našel od Britpartu, tu firmu tedy nemusím, ale tohle vypadá zajímavě. Ovládá se to přes Android a mělo by to umět i nějaké základní nastavení.
AUTEL MD808 Pro - to by také mělo umět nějaké základní nastavení, ale bůh ví, tak nějak mi to přijde funkčně stejné jako ten iCarsoft LR II, jen za třikrát tolik

Pak samozřejmě vím o kopii kabelu + kopie SSD, ale to mi nepřijde jako trvalé řešení.
Nějaké rady, tipy?
Děkuji
L.