mužete mi někdo poslat návod na opravu střešního okna ?
Mám Freelander r.1999-2000 1,8 16V 5 dveří
nebo poradit jak ho opravit
pravá strana stojí -motorek jede a levá strana se snaží otevírat
nebo doporučit někoho kdo má skušenost s opravou okna
Střešní okno
Moderátor: Safraporte
Re: Střešní okno
Ja by som nebol taky optimisticky, mne technik povedal cenu okolo 15 000 Sk za novy diel s tym, ze sa to moze pokazit znova. Ja by som skor uvital, keby niekto prezradil, ci robil na stresnom okne nejaku upravu, aby sa nezasekavalo, alebo aby sa nedrali tie umele ozubenia.Josef Kolář píše:mužete mi někdo poslat návod na opravu střešního okna?
Freelander 2.0 Di, rv. 1999, 5 dv.
dočetl jsem se na foru spoustu zajímavých věcí ale vidim že u těchto vozů je jeden z největší problemů opravit střešní okno....ale já věřim že i tento problem je řešitelný /???? otázka je za kolik ????/
pokud někdo opravoval st.okno napište mi jak začít co rozebrat ana co si dát pozor uvítám i foto po odstranění st. čalounění .....
jsem přesvědčen že se s oknem už někdo úspěšně popasoval......
děkuju Josef
pokud někdo opravoval st.okno napište mi jak začít co rozebrat ana co si dát pozor uvítám i foto po odstranění st. čalounění .....
děkuju Josef
To okno ti opravit nepude máš tam zlomený takoví plastoví držák ve kterém drží lanko které hýbe oknem měl jsem to rozebrané a je to neopravitelné a pro složitost struktůry nevyrobitelné dá se objednat celí ten pojezd ale bude to asi "ranec" odpojil jsem motorek a mam klidJosef Kolář píše:dočetl jsem se na foru spoustu zajímavých věcí ale vidim že u těchto vozů je jeden z největší problemů opravit střešní okno....ale já věřim že i tento problem je řešitelný /???? otázka je za kolik ????/
děkuju Josef
Freelander 1.8 16v