Všiml jsem si jedné věci v těchto forech, Landrovráci jsou srdcaři

Zatím vkádám takový první nástřel toho jak bych si to asi představoval, a můžeme se pustit do debaty.

Moderátor: Miky_CZ
Je to plánováno ze dvou dílů pro lepší manipulaci a určitě bych to vždy po akci vyndal. Říkal jsem si že pod to bych do auta vyřízl zátěžový koberec a díly za předními sedadly by měli výškově stavitelnou tyčku, ze dvou hliníkových jeklíků do sebe a několikrát provrtané pro více možností polohování pod hlavu. Sedadla v zadu drži, pokud se nemýlím osmi šrouby a maticemi, ty bych vždy vyndal. Kámoš u RR sportu to má jednodušší, když sklopí sedadla má rovinu, ale taky je vyndá, připravil by se o drahocenný úložný prostor.
Jo ale já když sklopím sedačky tak jsem na ležení o 40 cm kratší, když budou venku tak jsem na dvou metrech, tak asi stejně musí ven.Badus píše: 24 úno 2019 18:14 Ok. Kdyz chces vyndavat sedackyn tak to ma smysl udelat na pevno. Ja to mam zasupovaci z jeklu. Timpadem muzes kdykoli zasunout predni dil do zadniho a zvednout sedacky.
Proč vozit 60kg který nepotřebuješ? Mě to nedává smysl.
Jedem ve dvou.habakuk píše: 24 úno 2019 19:11 Pokud jedete ve dvou tak rozhodně sedačky ven. Dostaneš dost místa + ušetříš váhu.
Můžeš sem prosím hodit nějakou fotku.Miky_CZ píše: 25 úno 2019 07:27 Mam na prodej jedno spani do l322. Klasika 2 supliky. Po sklopeni sedadel se druha deska nasadi na vinkl a opre o sklopene sedacky.
Btw lednici nedavat dozadu vedle supliku. Docela topi a pak se ti v tom supliku bude vse kazit. Osobni cerstva zkusenost
Taky by mě zajímalo foto + nějaká cena? Klidně do SZMiky_CZ píše: 25 úno 2019 07:27 Mam na prodej jedno spani do l322. Klasika 2 supliky. Po sklopeni sedadel se druha deska nasadi na vinkl a opre o sklopene sedacky.
Btw lednici nedavat dozadu vedle supliku. Docela topi a pak se ti v tom supliku bude vse kazit. Osobni cerstva zkusenost