Organizer na bocne okna
Organizer na bocne okna
Zdar. Viete o niecom s podobnym systemom? https://4ward4x4.de/side-storage-bag-defender
- victom
- tel.: 00421905467739
- auto: Defender puma 110 SW
- Kontaktovat uživatele:
Re: Organizer na bocne okna
Ja mám od číňana za 11euro.Kvalita nič moc, ale použitelné
https://www.wish.com/product/5ab85c1bd236a536a55122cb
https://www.wish.com/product/5ab85c1bd236a536a55122cb
uuu...to je presne ono
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Díval jsem se na tohle z "Domov na kolech" a je to pěkný. Neumím si ale představit, jak to bude držet, když je to přichycený "jen" přísavkama na sklo. Změna teploty, prach a td. Mám zkušenost se stínítkama, který vážej prd a i ta jsou pořád na podlaze.
ja by to riesil inak...dal by som si tam urobit take oka aby sa to dalo pripevnit hakmi alebo remenmi o sroby alebo o mrezu co mam na zadnych oknachcyril píše: 15 říj 2019 09:32 Díval jsem se na tohle z "Domov na kolech" a je to pěkný. Neumím si ale představit, jak to bude držet, když je to přichycený "jen" přísavkama na sklo. Změna teploty, prach a td. Mám zkušenost se stínítkama, který vážej prd a i ta jsou pořád na podlaze.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Do D2 a časem možná i do Defa chci udělat něco jak mříže přidělané do kastle a na ně dát vojenské sumky s molle vazbou. Je jich na army shopech dost za pár korun. Přísavkám také nevěřím.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Taky si myslím že mříže na okna a na to sumky dle vkusu každého soudruha je nejlepší varianta.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
-
- tel.: 776179179
- auto: LR D3 V8 4,4 HSE
Má to už dost lidí a ty přísavky jsou uplne jiný než většina z nás zná. Opravdu to držícyril píše:Díval jsem se na tohle z "Domov na kolech" a je to pěkný. Neumím si ale představit, jak to bude držet, když je to přichycený "jen" přísavkama na sklo. Změna teploty, prach a td. Mám zkušenost se stínítkama, který vážej prd a i ta jsou pořád na podlaze.
LR Discovery 3, 4,4 V8, 2006, sporák pohon, ARB atd
- victom
- Kontaktovat uživatele:
ja mám na oknách čierne fólie, a izoláciu vyrobenú z karimatky, pripevnenú na prísavkách (nič to neváži), a tie prísavky mi vycucli (odlepili ) fóliu.Rennie píše: 15 říj 2019 11:45Má to už dost lidí a ty přísavky jsou uplne jiný než většina z nás zná. Opravdu to držícyril píše:Díval jsem se na tohle z "Domov na kolech" a je to pěkný. Neumím si ale představit, jak to bude držet, když je to přichycený "jen" přísavkama na sklo. Změna teploty, prach a td. Mám zkušenost se stínítkama, který vážej prd a i ta jsou pořád na podlaze.
Na mreže mám tiež svoj názor... Čo ak v prípade nehody bude treba urýchlene opustiť loď, a cez dvere to nepôjde ???
Radšej by som to riešil nejakým rámčekom okolo okna, a na to potom pouväzovať kapse. Tak aby to bolo na bežné používanie dosť pevné ,no v prípade núdze, aby sa to dalo vykopnúť.
-
Mříže uvažuju pouze do kufru,a tam se stejně s naloženým autem nedostanu. Jak výhodu vidím upevnění toho, co je jinak tak napůl jenom položeno v kufru.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
taky jdu do mříží na zadní boční okna a na to různorodé tašky. Je to potom variabilní.
- victom
- Kontaktovat uživatele:
Aj takéto veci sa občas dejú... Premyslite si ešte tie mreže.
https://www.youtube.com/watch?v=b4KXu6_ ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=NJS_7N3 ... e=youtu.be
Nebyť Peťovej pohotovej reakcia, že mu rozbil okno kameňom, tak by mal Mišo problém.
https://www.youtube.com/watch?v=b4KXu6_ ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=NJS_7N3 ... e=youtu.be
Nebyť Peťovej pohotovej reakcia, že mu rozbil okno kameňom, tak by mal Mišo problém.
stát se může Zdeňo cokoliv
já je neplánuji festovní, aby odolaly vykradení. Myslím, že půjdou vykopnout jednodušeji, než okno
já je neplánuji festovní, aby odolaly vykradení. Myslím, že půjdou vykopnout jednodušeji, než okno
Panove, pouzivejte VOJ suchac a mate svatej klid. V pripade nehody, na rozich vyvedete odtrhavac jako maj vesty. A drzi to jako svine. Mriz napevno u sveho auta za me urcite ne. To uz radeji ramecek, a pak odhazovaci lanko pro bezpecnnost. Mam to takhle na svoji veste, pri potrebe si ji trhem rozeberu na predek a zadek.
Takhle od stolu si predstavim jak vykopavam mriz ktera bude prijetelne pevna. Ale v pripadne pruseru, je vse jinak. Jsem uz asi proste moc postizenej, ale to neznamena ze po tobe nejdou.
Takhle od stolu si predstavim jak vykopavam mriz ktera bude prijetelne pevna. Ale v pripadne pruseru, je vse jinak. Jsem uz asi proste moc postizenej, ale to neznamena ze po tobe nejdou.
tak mreze ci nie je asi na kazdeho preferenciach. ked niekto nema bocne okna vobec alebo ma za sebou mrezu tak je to o tom istom. moje mreze by tusim ziadnej kradezi nezabranili a maju asi skor psychologicky efekt:). pridavat kapsy priamo na mrezu nechcem skor tak, ze by sa na celu mrezu natiahla kvalitna latka s popruhmi kde sa budu kapsy pripevnovat. Taky system ako ma domov na kolech. mam vzadu spanie, pripadne vozim drahe veci tak nemusi tam byt vidiet. inak pre pripad nehody nebolo by lepsie vozit to kladivko na okna?
už to přišlo z komaxitu, takže zbývá jen montáž do auta.
Jen nevím, čím ty kapsy naplním. Moc úložného prostoru najednou
Jen nevím, čím ty kapsy naplním. Moc úložného prostoru najednou

-
Fotka zezadu by nebyla prosím?
-
Trošku větší, a nepohyblivou prosím, takhle z dálky je to rozmazané.