Disco IV
Moderátor: stan
Disco IV
Prodám, nebo vyměním, prodej 850 000,- není možnost odpočtu, výměna za Marco Polo / California zánovní s asi mojim doplatkem... Disko koupená ve Zlíně, najeto cca 55 000km, v záruce do léta příštího roku. Ježděná jen jako výletní auto, terén neviděla. Myslím, že stav velmi pěkný, jedna odřenina z parkoviště viz foto, jen odřené, nic promáčklého. Pár oděrek se najde v kufru na plastech, jak jsem z něj tahal ledničku, kola a tak. 7 míst, výbava S, vnitřek klasika černý, kdyby byl zájem nafotim, ale asi si každý dovede představit. Na všech sedadlech kvalitní potahy z UK. Navíc má zimní paket, dlouhé ližiny, zadní uzávěrku a odnímatelné tažné. Další zimní sada kol po domluvě. První výměna oleje po 5 tis. km, pak cca 8 - 15 tis jak kdy, nejpozději za rok. Vše ve Zlíně. Na denní ježdění a krátké trasy mám jiné auto. Vše jsem směřoval k tomu, že si Disko dlouho nechám a budu ho náležitě využívat i v lehčím terénu třeba v Rumunsku, kam jsem dřív se staršíma LR jezdil. Jenže za poslední 4 roky terén nula, nejvíc jsem využil vnitřní prostor a cestování max po kempech s rodinou. Na to jsou ale lepší auta.... Cena je vyšší, vím, ale Disko má málo najeto, je v záruce, je zachovalá, moc takových myslím není. Nevýhoda, není odpočtovka.... Nějaké dohodě se určitě nebráním. Jo a před měsícem komplet nové zadní brzdy. Poruchy a problémy dosud žádné. Kdyby byl zájem, kontakt na mne: 777810984.
- mipr
- tel.: +421907431767
- auto: Diskosky mam rad :-)
Re: Disco IV
Krasna 
Mozem sa spytat? Pod 19” kolesami su podlozky?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozem sa spytat? Pod 19” kolesami su podlozky?
Sent from my iPhone using Tapatalk
LRservis.sk Bratislava
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)