1) auto má nezávislé topení, ale nemám k tomu žádné DO a na středovém displeji taky není žádná volba jak ho načasovat/zapnout. Je možné že ani jedna možnost není už z výroby? Co jsem dohledal tak vogue by měl mít DO ve standardní výbavě. A je možné přes diagnostiku zpřístupnit časování přes displej?
2) Ve středové konzoli je otevírací přihrádka vedle ruční brzdy a vepředu pod víkem jsou zapadané mince. Lze to nějak rozumně rozebrat aniž bych musel rozebírat celou konzoli? Přihradka nelze úplně otevřít.
3) když mám světla na automatiku tak ve dne zadní lampy nesvítí ale xenony ano. Je to tak v pořádku? Myslel jsem že denní svícení je v předu pouze ledkama.
4) v přístrojovce ve Vehicle Set-up jsou 2 volby které netuším co dělají. Forward Alert a Reverse-dip Mirror. Jak přesně to funguje?
5) jak se ovládají uzávěrky? Podařilo se mi zavřit jen středovou když zapnu low range a rock crawl.
6) máte někdo néjaké typy na co si dávat pozor nebo nějaké vychytávky? Je to můj první RR tak se s tím zatím sžívám

Dékuju moc za všechny rady