Rejdova koule
Rejdova koule
Zdar, nevíte někdo, zda existuje něco jako pevnostní či zesílená rejdova koule? Nerad bych opakoval zážitek, kde jsem měl kliku, že to bylo ve sjezdu v terénu a šlo zastavit na místě a krom koule to odnesl jen čep tyče řízení....
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Rejdova koule
Něco podobného řešil Dano, a mám dojem, že to byla nějaká nepovedená výroba.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
No stát se to na dálnici, tak nechci vidět, co z nás zbyde...
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to že tam tu rejdovku nemáš moc dlouho. Co je to za rejdovku? Kdo ji vyrobil, jaký máš kola a za jakých okolností se uloupla? To vypadá na nějaký chvilkový přetížení obrovskou pákou. To se na silnici jen tak nestane, spíš právě v terénu.
Psalo se že jeden čas tu byla nějaká nepovedená serie rejdovek.
Montuju OEM rejdovky a zatím dobrý. Tohle je díl u kterýho se bohužel nevyplatí šetřit i když originál stojí kolem 8k kč..
V.
Psalo se že jeden čas tu byla nějaká nepovedená serie rejdovek.
Montuju OEM rejdovky a zatím dobrý. Tohle je díl u kterýho se bohužel nevyplatí šetřit i když originál stojí kolem 8k kč..
V.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
...ano ja som to riesil. 

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Byla to nová FRC7065R ... najeto měla kulové, sjezd, přímý směr, naštěstí redukovaná 1 a zastávka na místě. Mohla se načít předem, ale kdo ví. Kola mám samozřejmě nesmyslně velká, ale psst, staré rejdovky tam byly několik let a žádný problém, tak mě zajímá, zda jsou zde nějaké lepší a horší…
Dano tys došel k čemu?
Dano tys došel k čemu?
To mas Bearmach. Mne v sa v rozmedzi 14 dni zlomili obe. Taktiez Bearmachy. Zlomili sa bez nasilia po par tis km bez terenu. Bermach sa tvaril, ze oni nic ale ked som im pohrozil, ze ich roznesiem po forach tak riesili reklamaciu.
Ted mas origo ci Brit?
Britpart. Vydrzali vela ale uz su znova zrele na vymenu a pojdem znova do Brit.
Už som namontoval presne 9 sad Britpart na defendre aj disco, sám mám Britpart na defe a fungujú skvele. Takže sa ich netreba báť.
Defender 110 Tdi 1998