Stěrače rozmazané okno
Moderátor: Safraporte
Stěrače rozmazané okno
Zdravím,
rád bych se s vámi poradil s takovou prkotinkou. Moje stěrače na free. stojí za ... Loňskou zimu mi původní co tam byly přimrzly a trochu se ozubatily. Koupil jsem teda v mototechně ty "gumičky" vyměnil. Bohužel nove gumičky nestojí za nic. Spíš tu vodu rozmažou, než setřou. Proto se ptám, nedají se koupit ty gumičky nějaké lepší co vydrží a stírají? Nebo na to májí i vliv ty ramínka u stěračů?
Nevim a rád si nechám poradit.
Dík
rád bych se s vámi poradil s takovou prkotinkou. Moje stěrače na free. stojí za ... Loňskou zimu mi původní co tam byly přimrzly a trochu se ozubatily. Koupil jsem teda v mototechně ty "gumičky" vyměnil. Bohužel nove gumičky nestojí za nic. Spíš tu vodu rozmažou, než setřou. Proto se ptám, nedají se koupit ty gumičky nějaké lepší co vydrží a stírají? Nebo na to májí i vliv ty ramínka u stěračů?
Dík
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stěrače rozmazané okno
Mal som ten istý problém.Vyriešili to nové ramienka BOSH a trochu silnejší roztok do nádržky ostrekovačovchose píše:Zdravím,
Dík
No dik za nasmerovani, ale moc tomu nerozumim popravde. Napr ten Bosch Aero Twin, jsem nasel http://www.cartechgroup.cz/?detail&did= ... -slevy_331 Je tam poznamka V sadě 530mm+475mm. To mi bude pasovat? To budou jen 2 predni nejspis?! Kazdy je jinak dlouhy teda? Nebo jakou delku bych mel shanet.
Dik
Dik
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
SouhlasVoldemort píše:Jeden spínač zapíná zadní stěrač "trvale", třeba při dešti, ten druhý (spínač s vodotryskem) spustí při přidržení spínače zadní stěrač spolu s ostřikovačem. Pak se ještě zadní stěrač spouští automaticky při zařazení zpátečky, pokud jsou zapnuté přední stěrače. Snad jsem to nepoplet...
Díky za radu ale mám to tedy asi někde porouchaný,nefunguje ani stěrač ani ostřikování.DíkyVoldemort píše:Jeden spínač zapíná zadní stěrač "trvale", třeba při dešti, ten druhý (spínač s vodotryskem) spustí při přidržení spínače zadní stěrač spolu s ostřikovačem. Pak se ještě zadní stěrač spouští automaticky při zařazení zpátečky, pokud jsou zapnuté přední stěrače. Snad jsem to nepoplet...
- radek-free
Mrknu se nato,dikyradek-free píše:možná budeš mít špatný relé v zadu na pravý straně za sedačkou a plastem .vlada920 píše:Pánové,jak se vubec zapina zadní sterač u mého Free,1.8i r.v.98.Na palubce vpravo mam dva vypínače ale jeden nechodí tak nevím jestli jsou v prd.... nebo jestli se nezapínají jěště někde jinde.Dik