Máte niekto čosi tiež??? Ak, tak sa pochvalte, prípadne vymením, či vykúpim

Budem tu pridávať nejaké foto

Moderátor: Miky_CZ
Presne tak ako hovoríš......je za tým kus geografie, dejepisu a umenia.Tazik1992 píše: 23 úno 2022 19:57 Hezký to máš![]()
Taky jsem sbíral známky, ale naopak před víc jak čtvrt stoletím. Vždycky mě bavilo hledat v atlasu ty země, zemičky a ostrůvky, ze kterých to pocházelo. Teď sem se tady s těma tvýma známkama k tomu vrátil, akorát dneska je to s gůglem a wikinou jednodušší. Třeba ty Pitcarnovy ostrovy, tam ty známky vydávají potomci vzbouřenců z lodi Bounty
.
Dobrej je taky ten dopis s tím výrobním "Progressem" - třetí půlmilion aut vyrobily za 9 let, ale čtvrtý půlmeloun už trval 20let, protože jestli si to dobře pamatuju, tak 2miliontý LR se vyrobil někdy v roce 2015. Je vidět, že ty auta jsou čím dál složitější.
Ešte bude o dosť väčšia.....mnoho má len prísť....len cestujú z rôznych častí sveta .....tak každý deň len kontrolujem schránku či už niečo dosloVencaZE píše: 23 úno 2022 20:34 Netušlil jsem že může existovat tolik známek s LR tématikou! Krásná sbírka.
Napadlo mě to samý.VencaZE píše: 23 úno 2022 20:34 Netušlil jsem že může existovat tolik známek s LR tématikou! Krásná sbírka.